Αγρίνιο: Με συμμετοχή το συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου (Video – Photos)

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου και τα σωματεία μέλη πρωτοστάτησαν για την ανάδειξή της κατάστασης που επικρατεί τόσο στις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά, στη Μέση Ανατολή και την ανατολική Μεσόγειο, τους πρόσφυγες – μετανάστες, στην εξέλιξη της πανδημίας, στην οικονομία, για τις πλημμύρες όσο και στις δυσκολίες που είναι αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι μετά και τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και την εξειδίκευση των Υπουργών της Κυβέρνησης, εκτιμώντας ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει για τους εργαζόμενους και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα. 

Για τους παραπάνω λόγους πραγματοποίησαν συλλαλητήριο το απόγευμα της Τρίτης (13 Οκτωβρίου) στη Κεντρική Πλατεία Αγρινίου καλώντας όλους τους φορείς ιδιωτικού – δημόσιου τομέα, αγροτών, κτηνοτρόφων, τους μικροΕΒΕ, της νεολαίας.

«Στην ενιαία επίθεση που δεχόμαστε  από κυβέρνηση – Ε.Ε.- επιχειρηματικούς ομίλους  με τη στήριξη των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου να αντιτάξουμε τις δικές μας  δυνάμεις. Με οργάνωση κι αγώνα να διεκδικήσουμε λύσεις στα αιτήματά μας, Αξιοποιώντας την εμπειρία μας  μπορούμε να κάνουμε βήματα στο δυνάμωμα της συμμαχίας μας» ανέφεραν χαρακτηριστικά προ ημερών σε σχετική τους ανακοίνωση.