Αγρίνιο: Συνελήφθη άνδρας για κλοπές σε επιχείρηση στο Αιτωλικό αξίας 6.000 ευρώ

Καλώδια, σιδερένιους δοκούς και πασσάλους, συνολικής αξίας περίπου (6.000) ευρώ, αφαίρεσαν δράστες από επιχείρηση στην περιοχή του Αιτωλικού. Συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένες κλοπές

Εντοπίστηκε, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ο οποίος προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού και συνελήφθη κατηγορούμενος για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς, ενεργώντας από κοινού με έναν 17χρονο και έναν άγνωστο συνεργό του, προχθές το μεσημέρι, παραβίασαν περίφραξη επιχείρησης σε περιοχή του Αιτωλικού και αφαίρεσαν ρετάλια καλώδια και δέκα σιδερένιους πασσάλους, συνολικής αξίας περίπου (1.000) ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι την 24/5/2023 αφαίρεσαν από την ίδια επιχείρηση σιδερένιους δοκούς, στηρίγματα, πασσάλους καθώς και δυο πιρούνες, συνολικής αξίας περίπου (5.000) ευρώ.

 

Διαβάστε επίσης: Δήμητρα Αγιάς: 66χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του – Άφησε σημείωμα για τα έξοδα κηδείας