Αγρίνιο: Θλίψη για τον θάνατο του καρδιολόγου Χρήστου Σερλεμέ (Photo)

«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, ο γνωστός καρδιολόγος Χρήστος Σερλεμές, πατέρας δύο παιδιών.

Ο εκλιπών υπήρξε αθλητής του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, ενώ συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του προς το τμήμα μπάσκετ και με την ιδιότητά του ως γιατρός.

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου σε συλλυπητήρια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής Δικτύωσης, αναφέρει ότι ο Χρήστος Σερλεμές διακρίνοταν για την επιστημονική του κατάρτιση, το ήθος και την προσφορά προς το συνάνθρωπο. Δημοσιεύει φωτογραφία της ομάδας μπάσκετ της Γ.Ε.Α. της δεκαετίας του ’70, όπου διακρίνεται ο εκλιπών.

Η ανάρτηση της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου:

H διοίκηση της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του καρδιολόγου Χρήστου Σερλεμέ.

Ο εκλιπών από τα μαθητικά του χρόνια υπήρξε αθλητής του τμήματος καλαθοσφαίρισης της ΓΕΑ και σε ηλικία μόλις 16 ετών συμμετείχε στην πρώτη αγωνιστική ομάδα που δημιουργήθηκε στην ιστορία του συλλόγου. Μάλιστα σε κάποια Παπαστράτεια είχε βραβευτεί ως ο καλύτερος μαθητής-αθλητής της χρονιάς.

Συνέχισε δε να προσφέρει τις υπηρεσίες του προς το τμήμα μπάσκετ της ΓΕΑ και με την επαγγελματική ιδιότητα του γιατρού, όπου και διακρίνοταν για την επιστημονική του κατάρτιση, το ήθος και την προσφορά προς το συνάνθρωπο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Τα θερμά μας συλληπητήρια προς την οικογένειά του.

*Η φωτογραφία είναι της ομάδας μπάσκετ της ΓΕΑ της δεκαετίας του ’70. Ο εκλιπών φορούσε το νούμερο 8.