Αγρίνιο Θλίψη στην τοπική κοινωνία για τον θάνατο του π. Χριστοφόρου Δαβράζου

Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει τις τελευταίες το ποσοστό θνητότητας στη Μ.Ε.Θ. Covid-19 του Νοσοκομείου Αγρινίου προκαλώντας το θυμό και την οργή όλων των συμπολιτών μας, τη στιγμή που ένας ακόμη θάνατος έρχεται να προστεθεί στη σχετική πολλαπλασιάζοντας τα αναπάντητα ερωτήματα για αυτό το θλιβερό… απόλυτο.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πάτερ Χριστόφορος Δαβράζος στη Μ.Ε.Θ. Covid-19 του Νοσοκομείου Αγρινίου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων να εκφράζει τα συλλυπητήριά του:

«Με την είδηση της προς Κύριον εκδημίας του αειμνήστου πατρός Χριστοφόρου Δαβράζου, ο οποίος υπηρέτησε ως μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου επί σειρά ετών με εξαίρετο και υποδειγματικό τρόπο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνήλθε εκτάκτως σήμερα Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 και ώρα 19.00 στα γραφεία του Συλλόγου μας και ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να εκφράσει στην οικογένειά του τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Αντί στεφάνου να καταθέσει σεβαστό χρηματικό ποσό στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καινουρίου στον οποίο υπηρέτησε ως Λειτουργός ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ επί πολλά έτη.

Να ευχηθεί ολόψυχα όπως Ο ΚΥΡΙΟΣ της ζωής και του θανάτου αναπαύσει την ψυχή του εις χώρα ζώντων.
Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο και να επιδοθεί στην οικογένεια του».