Το Αγρίνιο τίμησε τις Ένοπλες Δυνάμεις (Φωτό)

Δοξολογία στη Μητρόπολη Αγρινίου και κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Δημάδη και στην προτομή του Βασιλείου Παναγόπουλου 

Με αφορμή τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου, ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων, τελέστηκε χθες στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγρινίου, επιμνημόσυνη δέηση στο τέλος της οποίας μίλησε ο Πρόεδρος του παραρτήματος της Ε.Α.Α.Σ. Αιτωλοακαρνανίας Αν/χης (ΠΒ) ε.α. Περικλής Τσάντζαλος. Εν συνεχεία τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Μαρίας Δημάδη και στην προτομή του Βασιλείου Παναγόπουλου πλησίον της συμβολής των οδών Μακρή και Χαριλάου Τρικούπη.

Για τον εορτασμό της ημέρας έγινε γενικός σημαιοστολισμός, ενώ το βράδυ φωταγωγήθηκαν τα δημόσια και δημοτικά καταστήματα, Ν.Π.Δ.Δ. και τράπεζες.

Στον εορτασμό της 21ης Νοεμβρίου, πλην του κ. Τσάντζαλου, παρέστη ο εκπρόσωπος τουΔημάρχου Αγρινίου, Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής, η Αντιδήμαρχος Μαρία Παπαγεωργίου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Δημήτρης Παπαευθυμίου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου και Υποδιοικητής νομού Αιτωλοακαρνανίας Χριστόφορος Μπόκας, κλιμάκιο από το 2/39 Σ.Ε. Μεσολογγίου με επικεφαλής τον Λοχαγό κ. Σταμπέλο, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Δημήτρης Μιχάλης απόστρατοι αξιωματικοί του Στρατού και της Αστυνομίας και δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ τιμές απέδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου. 

enoples-dynameis2

enoples-dynameis4

enoples-dynameis5

enoples-dynameis7

enoples-dynameis8

enoples-dunameis1

enoples-dynameis9

enoples-dynameis10

Κων/νος Χονδρός