Αγρίνιο: Τρεις συλλήψεις για «κόντρες» στην Εθνική Οδό

Τρεις νεαροί 23, 27 και 28 ετών, συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 18 Ιουνίου 2022 στην Ε.Ο. Αντριρρίου – Ιωαννίνων, στην περιοχή του Αγρινίου, διότι πιάστηκαν «στα πράσα» την ώρα που επιδίδονταν σε… «κόντρες» με τις μηχανές τους.

Στις συλλήψεις προχώρησαν Αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, και μάλιστα στον έλεγχο που τους έγινε, διαπιστώθηκε ότι ο ένας εκ των τριών, στερούταν άδεια κατάλληλης κατηγορίας ικανότητας οδήγησης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του άρθρου 290Α του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθησαν τρία άτομα για αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων 

Στους τρεις άνδρες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους (2.300) ευρώ, ενώ κατασχέθηκαν οι μοτοσικλέτες που οδηγούσαν 

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, τρεις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

Ειδικότερα, οι τρεις άνδρες σήμερα τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, μετείχαν σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας, οδηγώντας μοτοσικλέτες και διατάρασσαν την ασφάλεια της συγκοινωνίας στην οδό. 

Στους κατηγορούμενους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 2.300 ευρώ, ενώ παράλληλα οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τις τρεις μοτοσικλέτες.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων των τριών συλληφθέντων προέκυψε ότι ο ένας από αυτούς στερούταν κατάλληλης κατηγορίας άδειας ικανότητας οδήγησης. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.