Αγρίνιο – Βελόπουλος: «Κάποιοι εμπαίζουν τον λαό της Αιτωλ/νίας» (Video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά η συνέντευξη τύπου του Προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» κ. Κυριάκου Βελόπουλου στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία.

Η περιοδεία του Κυριάκου Βελόπουλου ξεκίνησε από τη Ναύπακτο όπου συνάντησε στελέχη του κόμματος, έπειτα βρέθηκε στο Μεσολόγγι όπου παραχώρησε συνέντευξη τύπου συνομιλώντας στη συνέχεια με φίλους και υποστηρικτές της «Ελληνικής Λύσης» ενώ με τη συγκεκριμένη συνέντευξη που δίνει τώρα στο Αγρίνιο σε ξενοδοχείο της πόλης ολοκληρώνεται η σύντομη αυτή περιοδεία.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στα ζητήματα που αφορούν το Αγρίνιο και πιο συγκεκριμένα του Πανεπιστημίου αλλά και του Νοσοκομείου που τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει ξανά στην επιφάνεια.

Ο Κ. Βελόπουλος άσκησε δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση της Ν.Δ. για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής και τις σχέσεις της χώρας μας με την Τουρκία. Επιπλέον μίλησε για την οικονομία τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση δεν στήριξε όπως έπρεπε την Οικονομία

Οι ιστοσελίδες των μέσων του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) βρίσκονται εκεί και σας μεταφέρουν αποσπάσματα των όσων ανέφερε ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης».


Παρασκευάς Μάζης 
«Agrinio365» Media Group | AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr