Αγρίνιο: Βγάλτε τη μάσκα και ενημερώστε τον κόσμο άμεσα

Η κατάσταση με τη διασπορά του ιού στην πόλη του Αγρινίου και την ευρύτερη περιοχή μετά και το «πέρασμα» προχθές του Μεσολογγίου στο βαθύ κόκκινο έχει πάψει πια να θεωρείται σοβαρή και αγγίζει τα επίπεδα του μεγάλου κινδύνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες (Δείτε ΕΔΩ) ο διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ., Γιάννης Καρβέλης, φτάνει σήμερα, αν δεν έχει φτάσει ήδη,  στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για να σχεδιάσει και να συντονίσει την αντιμετώπιση της έξαρσης της πανδημίας στην περιοχή.

  • του Λευτέρη Τηλιγάδα

Επειδή όμως αυτό είναι ζήτημα που αφορά στη ζωή και τη δημόσια υγεία των κατοίκων όλης της περιοχής και επειδή όλη αυτή την περίοδο καμία ενημέρωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου δεν έχουμε για τον τρόπο και και το σχεδιασμό της αντιμετώπισής της, θεωρούμε ότι μια σημαντική υποχρέωση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ είναι να ενημερώσει με μια συνέντευξη τύπου τον πληθυσμό της περιοχής με υπευθυνότητα και σαφήνεια για όλα τα προβλήματα, που όλη αυτή την περίοδο μέσα από ανεπίσημες διαρροές φτάνουν στα δημοσιογραφικά μας γραφεία.

Δεν είναι καιρός ούτε να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, ούτε να τα βάζουμε στον ανεμιστήρα ανεξέλεγκτα και ανώνυμα. Πρέπει όλοι μας να γνωρίζουμε από υπεύθυνα χείλη και το ποια είναι ακριβώς η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αποτελεσματικότητα του νοσοκομείου και ποιος ακριβώς είναι ο σχεδιασμός για την προστασία της δημόσιας υγείας στην περιοχή.

Τώρα απαιτείται άμεση ενημέρωση.


«Αgrinio365» Media Group | Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr