Αγρίνιο: Το Βουλευτικό ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε. Αιτωλ/νίας – Ομιλία Παπαναστάση (Videos – Photos)

Με την πίστη και αισιοδοξία, για θετικά για το ΚΚΕ αποτελέσματα στις βουλευτικές εκλογές, αλλά και σε όλες τις κάλπες που θα στηθούν μέσα στο χρόνο, η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας προχώρησε χθες το απόγευμα, στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του Κόμματος. 

Την μαζική και μαχητική εκδήλωση των οργανώσεων του Αγρινίου, άνοιξε ο γραμματέας της ΤΕ Πάνος Σταθελάκης, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό, απαρτίζεται από πρωτοπόρους αγωνιστές, που στήριξαν και οργάνωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα την πάλη των εργαζομένων και του λαού, απ’ όποιο θέση και αν βρέθηκαν. 

Τόνισε, ότι πρόκειται για υποψηφίους γνωστούς με τα μικρά τους ονόματα στα λαϊκά στρώματα και κάλεσε σε αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ και στο νομό, εκλέγοντας εκ νέου κομμουνιστή βουλευτή, ώστε με το κόμμα ακόμη πιο δυνατό, να ενισχυθεί η δύναμη των εργαζομένων και του λαού. 

Οι υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας:

1. ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΜΑΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ Β ΤΟΥ ΕΣΥ, ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

2. ΚΑΖΑΡΙΔΗ-ΠΑΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΦΙΑ ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

3. ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

4. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΩΤΙΚΗ ΕΚΠΕΙΔΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

6. ΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥΛΑ ΕΡΓΑΤΡΙΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

7. ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ OAEE ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ή ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

8. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

9. ΣΙΕΤΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, απεύθυνε ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό και εκ νέου υποψήφιος.

Ο κ. Παπαναστάσης είπε ότι «και ο λαός της Αιτωλοακαρνανίας πλήττεται από την αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης με την ακρίβεια στα είδη διατροφής, στην ενέργεια και τα καύσιμα να κατατρώει το λαϊκό εισόδημα, ενώ αναφέρθηκε και στις βαρύτατες επιπτώσεις από την εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο της Ουκρανίας».

«Η πολιτική της Κυβέρνησης έχει επιφέρει το τσάκισμα των μισθών, των συντάξεων, των κοινωνικών δικαιωμάτων των νέων, και έχει μετατρέψει σε ακριβά εμπορεύματα την υγεία, την παιδεία, το φάρμακο κ.λπ.», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαναστάσης, και αναφέρθηκε αναλυτικά στην κατάσταση της υγείας στον Νομό.