Αγρίνιο: Ξεκίνησε το 3on3 στην Πλατεία Δημοκρατίας (Photos)

Παρά το γεγονός πως το 3on3 έχει επαναληφτεί στο Αγρίνιο η συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση παραμένει πρωτότυπη και προσελκύει κάθε φορά όλο και περισσότερους λάτρεις του Μπάσκετ και μάλιστα κάθε ηλικίας!

Σήμερα και αύριο Σάββατο (25 Μαΐου) η Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο υποδέχεται για ακόμη μια φορά το «LOUX GNC 3on3».

Μάλιστα το «τζάμπολ» ήδη έγινε νωρίτερα για τις πρώτες ομάδες που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση.

Στο πλαίσιο του διήμερου αυτού Τουρνουά δύο Γήπεδα Μπάσκετ έχουν «στηθεί» στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου, τα οποία διαθέτουν ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Από τις προηγούμενες διοργανώσεις φάνηκε ότι η ενέργεια και η διάθεση των συμμετεχόντων, μικρών και μεγάλων, δημιουργεί το καταλληλότερο εορταστικό και αθλητικό κλίμα και αυτό επαληθεύεται για ακόμη μια φορά από τους πρώτους μάλιστα αγώνες που ήδη έχουν ξεκινήσει

Το γεγονός ότι μια τέτοια διοργάνωση, με μεγάλη συμμετοχή μάλιστα, πραγματοποιείται στην «καρδιά» του Αγρινίου, στην Πλατεία Δημοκρατίας, φαίνεται πως «έχει ανοίξει την όρεξη για τα καλά» σε όλο και περισσότερους Αθλητές και μη για να συμμετάσχουν.

Φέτος, οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι 80!

Το «LOUX GNC 3on3 Αγρίνιο 2024», αποτελεί μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Αγρινίου και του GNC 3on3, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Σκοπός είναι επί δύο ημέρες οι συμμετέχοντες και οι διερχόμενοι από την Πλατεία Δημοκρατίας να ζήσουν μια πραγματική γιορτή για τον Αθλητισμό, όπως επίσης ο κόσμος που αποφάσισε να παίξει μπάσκετ με τους φίλους του ή με άλλους αθλητές να χαρεί με την καρδιά του παίζοντας στο κέντρο της πόλης που αναμφίβολα αποτελεί ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία.

Οι κατηγορίες αφορούν άνδρες και γυναίκες, αγόρια και κορίτσια από 10 ετών και πάνω, αφορούν δηλαδή όποιον το επιθυμεί, ανεξαρτήτως ηλικίας, αρκεί να έχει διάθεση για Μπάσκετ!

Υπάρχουν ομάδες παιδικές, εφήβων, ενηλίκων, ανδρών και γυναικών, ακόμη και παλαιμάχων.

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Όλα έτοιμα για το διήμερο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στην Πλατεία Δημοκρατίας (Photos)