Αγρίνιο: Για τις ζημιές στα εσπεριδοειδή μίλησαν Λιβανός και Πρόεδροι 7 Κοινοτήτων

Για τις ζημιές στα εσπεριδοειδή που προκλήθηκαν από τις χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν κατά το διήμερο 25-26 Ιανουαρίου 2022, μίλησε ο Βουλευτής Αιτωλ/νίας της Ν.Δ. Σπήλιος Λιβανός με Προέδρους Κοινοτήτων του Δήμου Αγρινίου.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Λιβανός αναφέρει σχετικά:

Για τα σοβαρά προβλήματα και τις ζημιές που προκλήθηκαν στις καλλιέργειες εσπεριδοειδών στον κάμπο Αγρινίου από τις χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν κατά το διήμερο 25-26 Ιανουαρίου 2022 συζητήσαμε σήμερα με 7 Προέδρους Κοινοτήτων του Δήμου Αγρινίου.

Από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό προκλήθηκαν σημαντικές καταστροφές στις καλλιέργειες εσπεριδοειδών του κάμπου Αγρινίου με δυσμενή αποτελέσματα τόσο για τους ίδιους τους παραγωγούς όσο και για την τοπική κοινωνία.

Όπως και όλο το προηγούμενο διάστημα, συνεχίζω να βρίσκομαι στο πλευρό των τοπικών παραγωγών και αγροτών και τους στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις.

Συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε με κοινές και συντονισμένες προσπάθειές για την επίλυση του προβλήματος και την οικονομική στήριξη των πληγέντων παραγωγών.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση και τη συνεργασία τους Προέδρους που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη και συγκεκριμένα, τον Πρόεδρο Καλυβίων κ. Αναστασίου Δημήτριο, Αγγελοκάστρου κ. Κουτούμπα Παναγιώτη, Δοκιμίου κ. Στεφανάτο Δημήτριο, Λεπενούς κ. Σταμάτη Κωνσταντίνο, Στράτου κ. Γιάγκα Γεώργιο, Οχθίων κ. Αδάμο Χρήστο και Γουριώτισσας κ. Καλογεράκη Δημήτριο.