Ο Αγρινιώτης Αριστοτέλης Πολονύφης στο AgrinioTimes.gr για το «The Voice»

Ο Αγρινιώτης Αριστοτέλης Πολονύφης μίλησε στο AgrinioTimes.gr και τον Παρασκευά Μάζη για την επιστροφή του «The Voice» και τις στιγμές που έζησε ο ίδιος συμμετέχοντας -πριν από έναν χρόνο- καταφέροντας να φτάσει έως τον Ημιτελικό του μουσικού τάλεντ σόου. 

«Πέρασε ένας χρόνος κιόλας από το περσινό «The Voice». Η αλήθεια είναι ότι τέτοια εποχή έρχονται στο μυαλό μου τα δικά μου συναισθήματα, οι δικές μου αγωνίες από την συμμετοχή μου στο παιχνίδι.

Για να είμαι ειλικρινής ζηλεύω λίγο τους διαγωνιζόμενους καθώς είναι ένα ταξίδι που θα ήθελε κανείς να το ζήσεις ξανά και ξανά αλλά αυτό όμως δεν τελειώνει ποτέ. Μου έρχεται στο μυαλό.

Η άγνοια της ευχαρίστησης την οποία είχα όταν μου έκαναν την αίτηση συμμετοχής μου και βρέθηκα για πρώτη φορά εκεί… πόσο μάλλον όταν δεν μπορείς να φανταστείς ότι θα ζήσει αυτό το όνειρο μέχρι τον Ημιτελικό.

Τέτοιες στιγμές αναπολώ ότι έζησα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιο παιδί θέλει να κυνηγήσει το όνειρο του να το παλέψει και να ζήσει αυτή την εμπειρία διότι όταν είσαι συνειδητοποιημένος μόνο καλά μπορείς να αποκομίσεις από αυτή τη διαδικασία …από αυτό το ταξίδι.

Αν θα πρέπει να δώσω κάποια συμβουλή σε κάποιον αυτή θα ήταν να είναι ο εαυτός του να το ευχαριστηθεί στο έπακρο και ότι είναι να έρθει θα έρθει.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και εύχομαι κάθε όνειρο τους να γίνει πραγματικότητα με υπευθυνότητα και συνειδητοποιημένες κινήσεις».