Ο Αγρινιώτης Καλλιακμάνης: «Ο σύζυγος δεν κατάλαβε ότι σκότωσαν την Καρολάιν»

Την εκτίμηση ότι ο 32χρονος σύζυγος την Καρολάιν δεν κατάλαβε ότι οι δράστες της δολοφονίας στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά την είχαν σκοτώσει, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Ο άντρας της 20χρονης δεν πρέπει να κατάλαβε ότι σκότωσαν την γυναίκα του, μέχρι που τον έλυσαν οι αστυνομικοί» δήλωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης στον ΑΝΤ1, για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία και παραμένει ανεξιχνίαστη. «Είναι πολλά που δεν ξέρουμε: κοιμόταν το ζευγάρι στο κρεβάτι και το μωρό στην κούνια ή ήταν και το μωρό στο κρεβάτι; Ήταν στην κούνια και το έβαλαν στο κρεβάτι αφού σκότωσαν την μητέρα του;» συνέχισε λέγοντας ότι είναι επικίνδυνα τα σενάρια που βασίζονται σε υποθέσεις.

Αναφορικά με τις μοιραίες ώρες της εισβολής των κακοποιών στο σπίτι της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο κ. Καλλιακμάνης είπε «Ο άνδρας ήταν δεμένος ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι και επάνω στο κρεβάτι ήταν η άτυχη κοπέλα και δίπλα της το μωρό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν δεμένος στους καρπούς και σε εμβρυική στάση και είχε ταινία στα μάτια του. Επειδή καταθέτει ότι συχνά λιποθυμούσε, όπως αναφέρει, στην διάρκεια που ήταν οι δράστες στο σπίτι, για αυτό δεν έχει δώσει κατάθεση για όλη την διάρκεια της επίθεσης».

Ο σύζυγος της Καρολάιν, σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, επέστρεψε στο σπίτι, όπου οι δράστες δολοφόνησαν την 20χρονη. «Εγώ δεν θα μπορούσα. Μπράβο του που έχει την δύναμη να επιστρέψει και να συνεχίσει να μένει στο σπίτι αυτό» σχολίασε ο κ. Καλλιακμάνης.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, τόνισε ότι δεν υπάρχει διαρροή στοιχείων στην δημοσιότητα, από την αστυνομική έρευνα, λέγοντας ωστόσο ότι καθώς είναι αυξημένο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για την υπόθεση, «η φυσική και πολιτική ηγεσία πρέπει κάποια στιγμή να βγάλει έναν εκπρόσωπο και να πει τι γίνεται με την υπόθεση αυτή. Τα σενάρια που μπορεί να κάνει ο καθένας είναι επικίνδυνα, μπορούμε να κάνουμε μόνο υποθέσεις».

Σύζυγος Καρολάιν: «Παρερμηνεύονται πράγματα και εμποδίζουν την έρευνα»
«Να μιλάτε κατευθείαν με τους αστυνομικούς», παρότρυνε χθες, Δευτέρα, τους δημοσιογράφους ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν, υποστηρίζοντας πως «παρερμηνεύονται πολλά πράγματα και εμποδίζουν την έρευνα».

«Δεν υπάρχει κάτι, ό,τι θέλετε από την αστυνομία. Να μιλάτε κατευθείαν με αυτούς γιατί παρερμηνεύονται πολλά πράγματα και εμποδίζουν την έρευνα», είπε ο σύζυγος της Καρολάιν στην κάμερα και υποστήριξε πως γνώριζε από την αρχή ότι δεν θα βρεθούν εύκολα οι ληστές και ο δολοφόνος της 20χρονης. «Ό,τι θέλετε από την αστυνομία. Ότι περνάει παρερμηνεύεται και είναι λάθος», επέμεινε ο πιλότος απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

reader.gr