Ο Αγρινιώτης Μπαλάσκας για Παναγιωτόπουλο: «Οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικές» (Video)

Προκλητικός για ακόμα μία φορά ήταν ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος αυτή τη φορά τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Νέες δηλώσεις που προκαλούν έκανε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, καθώς αναφερόμενος στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου υποστήριξε ότι «οι γυναίκες είναι αυτές που πρέπει να προσέχουν».

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. ουσιαστικά «βγάζει λάδι» τον παρουσιαστή που κατηγορείτε ότι δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες πρώην συντρόφων του σε πορνογραφικό site χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

«Δεν μπορεί ξαφνικά να βγαίνουν νέες καταγγελίες και νέες καταγγελίες» δήλωσε προκλητικά ο Σταύρος Μπαλάσκας, επισημαίνοντας ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «είχε ένα προσωπικό πρόβλημα».

Έτσι ο συνδικαλιστής της της ΕΛ.ΑΣ. συμπέρανε ότι οι γυναίκες είναι αυτές που θα πρέπει να προσέχουν. «Θα πρέπει να είναι γενικά όλες οι γυναίκες προσεκτικές από εδώ και πέρα και αρνητικές θα πω εγώ, όχι στο συναινετικό σεξ, στη συναινετική καταγραφή».

Μάλιστα συνέχισε λέγοντας ότι «η κάθε καταγραφή είναι σήμερα με ένα άτομο και σήμερα όλα πάνε καλά, κανείς δε γνωρίζει το αύριο. Οι συναινετικές καταγραφές είναι πάρα πολύ επικίνδυνες».

pronews.gr