Ο Αγρινιώτης Στ. Σχίζας: Δε θα μου έκανε καλό να μπαίναμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο «Survivor»

«Είμαι πολύ υπερπροστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπώ πόσω μάλλον με την Αλεξάνδρα που είναι γυναίκα μου», λέει ο Στάθης Σχίζας.

Για την πρόσφατη μετακόμισή τους, αλλά και για το ενδεχόμενο να μπουν μαζί στο «Survivor» μίλησαν ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Έχουμε μοιράσει τις δουλειές στο σπίτι. Η μετακόμιση κράτησε 1,5 μήνα μόνο για ρούχα, παπούτσια και τσάντες. Δεν θα πάρω κανέναν να προτείνω τον εαυτό μου. Θέλω να με κυνηγάνε και να μου κάνουν προτάσεις, όχι να σηκώσω εγώ το τηλέφωνο για δουλειά», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Στάθης Σχίζας είπε από την πλευρά του: «Πρέπει να μετέφερα 100 κούτες με ρούχα της Αλεξάνδρας. Δεν θα σκεφτόμασταν να μπούμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο «Survivor». Είμαι πολύ υπερπροστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπώ πόσω μάλλον με την Αλεξάνδρα που είναι γυναίκα μου.

Αν πηγαίναμε μαζί, επειδή είναι παιχνίδι επιβίωσης και πρέπει να επιβιώσεις για τον εαυτό σου πάνω απ’ όλα, εγώ θα κοιτούσα να επιβιώσει η Αλεξάνδρα. Θα τσακωνόταν με κάποιον, θα έμπαινα εγώ στη μέση. Νομίζω δεν θα μου έκανε καλό».

zappit.gr