Ο Αγρινιώτης Στάθης Σχίζας: «Γύρισα από τον Άγιο Δομίνικο και ηρέμησε η ψυχή μου» (Video)

Στον «αέρα» της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» βγήκε σήμερα ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος βρίσκεται στη Σάμο για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο πρώην παίκτης και νικητής του «Survivor» απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την οικειοθελή του αποχώρηση από το «All Star Survivor».

«Γενικά δε μετανιώνω για πράγματα στη ζωή μου. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Γύρισα πίσω, για κάποιο λόγο γύρισα πίσω. Δεν μου ταίριαζε εμένα, με τους συγκεκριμένους ανθρώπους που ήμουν εκεί πέρα, να μπορέσω να συμβιώσω. Γύρισα πίσω, ηρέμησε η ψυχή μου. Τελείωσε το παιχνίδι. Τέλος καλό, όλα καλά.

Η αγάπη που πήρα από τον κόσμο μόλις βγήκα, πραγματικά αισθάνομαι λες και ξανακέρδισα το Survivor, γιατί κέρδισα τον κόσμο, παρόλο που δεν κέρδισα το έπαθλο. Η αγάπη που πήρα από τον κόσμο δεν συγκρίνεται με κανένα έπαθλο», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Ο Στάθης Σχίζας ρώτησε, στη συνέχεια, τον Τριαντάφυλλο για το αν θα μπει στο επόμενο, με τον τραγουδιστή να απαντά: «Αν το συζητήσουμε και μπεις κι εσύ γιατί κάτι έχεις αφήσει στη μέση, εγώ μπαίνω».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Διαβάστε επίσης: Καληώρας για Νικολάου: «Οι προσευχές όλων μας και η θετική μας ενέργεια είναι μαζί της»