Ο Αγρινιώτης Θ. Κατερινόπουλος σε Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Είναι κρίμα να μπεις κι εσύ φυλακή»

Μήνυμα στη Δήμητρα Πισπιρίγκου στέλνει ο Ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, σύμφωνα με τον οποίο στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτήματα, που παραμένουν αναπάντητα.

«Κάθε πότε ξυπνά ένα μωρό στην ηλικία που ήταν η Ίριδα; Κάθε πότε πάει μια μητέρα που έχει μωρό να κοιτάξει αν είναι καλά το μωρό της; Το αφήνει 12 ώρες να κοιμάται και δεν πάει να δει αν του έχει συμβεί κάτι;» αναρωτήθηκε ο κ. Κατερινόπουλος, μιλώντας στο Star.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έκανε έκκληση στη Δήμητρα να προσπαθήσει να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο πρωινό που βρέθηκε η Ίριδα νεκρή, γιατί κινδυνεύει να μπλέξει.

«Είναι ένα νέο παιδί. Καλό είναι να σκεφτεί και να πει τα πάντα αν θυμηθεί κάτι. Είναι κρίμα να μπει στη φυλακή. Αν θέλει να καλύψει την αλήθεια θα βρει τον μπελά της», είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να έπεσε θύμα εξαπάτησης από την αδελφή της.

Σημειώνεται ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατά την κατάθεσή της στη Γ.Α.Δ.Α., υποστήριξε πως υπάρχει μόνο μισή πιθανότητα στο εκατομμύριο να είναι ένοχη η Ρούλα για τους θανάτους των παιδιών της.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο, το τμήμα Ανθρωποκτονιών ενδέχεται να της ζητήσει νέα κατάθεση, καθώς πολλά ερωτήματα περιμένουν απάντηση.

newsbomb.gr