Ο Αγρινιώτης, Θοδωρής Παπαγιαννόπουλος στο AgrinioTimes.gr «Ασχολούμαι επαγγελματικά με το modeling και τη γυμναστική»

Ποιος είπε ότι η ομορφιά είναι προνόμιο των γυναικών; Ποιος είπε πως στην επαρχία δεν υπάρχουν νέες και νέοι που έχουν να δείξουν πράγματα είτε μέσα από τη γυμναστική, είτε από το modeling; Ο Αγρινιώτης, Θοδωρής Παπαγιαννόπουλος αν και σε ηλικία 20 ετών έχει καταφέρει να διακριθεί στις φωτογραφίσεις και τις διαφημίσεις στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει αποδεικνύοντας περίτρανα πως όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, τότε βρίσκεις το τρόπο να χαράξεις τη δική σου πορεία.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στον Παρασκευά Μάζη και το AgrinioTimes.gr

 

-Θα θέλαμε να μας πεις για το πως είναι η καθημερινότητά σου από το πρωί που θα ξυπνήσεις ως το βράδυ που θα κοιμηθείς;

Η καθημερινότητα μου είναι μια τυπική ημέρα. Αφού ξυπνήσω συμπεριλαμβάνει ένα δυνατό πρωινό, δουλειά και μετά γυμναστήριο και πάντα η διάρκεια της μέρας τελειώνει με λίγη ξεκούραση στον καναπέ, μουσική και καλή παρέα. Εννοείται πως τα Σαββατοκύριακα είναι διαφορετικά από τις άλλες μέρες, γιατί θα τα περάσω με όμορφη «παρέα» στην νυχτερινή ζωή του Αγρινίου.

-Ασχολείσαι με το modeling έναν χώρο απαιτητικό και δύσκολο πως ξεκίνησες; Ποια τα θετικά και αρνητικά;

Ένας χώρος ιδιαίτερα διχασμένος και πολυσυζητημένος, ένας χώρος που προβάλλει την ομορφιά και την μόδα. Υπάρχουν διάφορες απόψεις για το χώρο αυτό είναι το βασικό κομμάτι προβολής και διαφήμισης ενός ρούχου.
Τον θεωρώ απίστευτα δημιουργικό και γεμάτο φαντασία. Γνωρίζεις διαφορετικούς ανθρώπους, ένας χώρος αρκετά πικάντικος θα έλεγα και θεωρώ ότι αυτά είναι τα θετικά του χώρου.
Βεβαίως, μην ξεχνάμε ότι ο χώρος αυτός έχει τα πάντα. Βλέπεις κάθε καρυδιάς καρύδι. Εκεί λοιπόν χρειάζεται το φρένο.
Πάντα μου άρεσε και θαύμαζα μοντέλα και φωτογραφίες, γιατί δημιουργούσαν μια εικόνα γεμάτη συναισθήματα και μηνύματα. Δεν θα πω με βεβαιότητα ότι ήταν κάτι που το είχα όνειρο να το κάνω. Τυχαία, ξεκίνησε μέσα από φωτογραφήσεις, αγαπώ αυτή τη δουλειά και πιστεύω ότι το γούστο και η περιποίηση ανήκει και στον άντρα.

 

-Το πάθος σου και η αγάπη σου για την γυμναστική σε φέρνουν τώρα σε σχολή για Personal Trainer;

Ακριβώς το πάθος μου και η αγάπη μου για τη γυμναστική με σπρώχνουν να κάνω ένα βήμα και να καταφέρω το χόμπι μου να το κάνω επάγγελμα και να φοιτήσω σε σχολή Personal Trainer. Έχω μάθει να ακούω το σώμα μου και να προσπαθώ να διατηρώ καλές σχέσεις μαζί του. Η γυμναστική για εμένα είναι ένας τρόπος ζωής, είναι ένα πάθος που δεν τελειώνει ποτέ.

 

-Η οικογένεια σου αλλά και άνθρωποι του κοντινού σου περιβάλλον πως σχολιάζουν τις επιλογές σου;

Πάντα η οικογένεια μου είναι δίπλα μου στις επιλογές μου. Με συζήτηση και συμβουλές με στηρίζει ότι απόφαση κι αν πάρω. Μου έχουν εμπιστοσύνη, γιατί μου έχουν μάθει να λέω πάντα αλήθειες όσο σκληρές και εάν είναι αυτές. Με έχουν μάθει να στηρίζομαι στα πόδια μου σταθερά και ξέρουν πως ποτέ δεν θα έκανα κάτι που θα τους στεναχωρούσε. Θα έχω πάντα στο μυαλό μου αυτό που μου λένε «Να κυνηγάς αυτό που αγαπάς». Για τους υπόλοιπους δεν με ενδιαφέρει η γνώμη τους.

 

-Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους νέους της επαρχίας και όχι μόνο…
Είναι μια ερώτηση που θέλει σκέψη. Ζούμε σε κόσμο δυστυχώς που μετράει πολύ η εικόνα. Και για να κάνεις αυτή τη δουλειά θέλει αυτοπεποίθηση, να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου και να τηρείς τα όρια. Επίσης, το να ντύνεσαι όμορφα δείχνει ένα γούστο και μια ισορροπία που έχεις σαν άνθρωπος.
Πιστεύω, όμως ότι εάν έχεις τη δύναμη ψυχής  και εάν αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις κάποια στιγμή θα σε ανταμείψει. Βέβαια παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη. Χρειάζονται σταθερά και σίγουρα βήματα.