Η Αγρινιώτισσα Νάνσυ Μπουρνάζου κέρδισε στο «Deal» 2.400 ευρώ (Photos)

Ένα από τα πλέον επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια στην ελληνική τηλεόραση το «Deal» εξακολουθεί για άλλη μία χρονιά να μας χαρίζει δυνατές στιγμές χαράς και συγκίνησης.

Σήμερα, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον τραπεζίτη η Αγρινιώτισσα Νάνσυ Μπουρνάζου διεκδικώντας αρχικά έως 60.000 ευρώ και στη συνέχεια με το ανάλογο ρίσκο ακόμη και 120.000 ευρώ.

Η Νάνσυ είναι φοιτήτρια και ήρθε στο παιχνίδι για να κερδίσει ένα ποσό κοντά στις 10.000 ευρώ. Της αρέσουν τα ταξίδια και λατρεύει πολύ το αγόρι της τον Νίκο με τον οποίο σταδιακά σχεδιάσουν την επόμενη μέρα του κοινού τους βίου. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ελαφρώς μουδιασμένα καθώς έβγαλε νωρίς τις 60.000 ευρώ ενώ δεν κατάφερε να πετύχει τη πρώτη προσφορά του τραπεζίτη που θα της επέτρεπε να έχει μία έξτρα προσφορά στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σε καμία από τις προσφορές που της έγιναν δεν ακούσαμε την επιλογή της Ανταλλαγής ενώ τρεις συνεχόμενες φορές της προτάθηκε το ίδιο ποσό τα 1.500 ευρώ. Η μεγαλύτερη προσφορά ήταν των 2.700 ενώ η ίδια θα μπορούσε να κερδίσει 5.000 ευρώ ένα ποσό που αν και είχε τελικά στο κουτί της δεν το πήρε αφού άκουσε τον μπαμπά της.

Τα 2.400 ευρώ που κέρδισε προσπάθησε να τα διπλασιάσει μέσα από το 23ο κουτί αλλά το 23 Α που διάλεξε είχε το σύμβολο «Χ» που σημαίνει τα ίδια.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr)