Αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη

Σε κλίμα αισιοδοξίας για την αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας του Δήμου Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (Παρασκευή, 1/9), σε γνωστό κέντρο Εστίασης του Αγρινίου, συνάντηση του Επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», Κώστα Πιστιόλα με υποψήφιους και παράγοντες της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου που στηρίζουν το ψηφοδέλτιο.

Ήταν μια πρώτη επαφή μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, στην οποία αναλύθηκε η έως τώρα πορεία καθώς και τα επόμενα βήματα της προεκλογικής εκστρατείας του Συνδυασμού.

Στο «μενού» κυρίαρχη θέση είχαν και τα fake news που εξαπολύονται από πολλούς και διάφορους κατά της Παράταξης που φθάνουν στα όρια του αδιανόητου… και προκαλούν θυμηδία στην  κοινωνία.

Σε κάθε περίπτωση διάχυτη ήταν η πεποίθηση για τη θετική έκβαση της εκλογικής «μάχης» που όπως επισημάνθηκε μεταξύ των παρευρισκόμενων θα αλλάξει τη μοίρα του Δήμου Αγρινίου.

Στο μεταξύ, στο «φουλ» έχουν μπει οι οργανωτικές μηχανές. Ετοιμάζεται το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού (Πλατεία Ειρήνης) όπου σύμφωνα με πληροφορίες τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει η πρώτη πολιτική εκδήλωση της Παράταξης.

 

Διαβάστε επίσης: Οι στόχοι του Προγράμματος του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» (Video)