Ο Αιτωλ/νας Βίτσας: Με τα κλειστά κέντρα οδηγούμαστε προς την κόλαση (Βίντεο)

Το ζήτημα του προσφυγικού σχολίασε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Δημήτρης Βίτσας στο πλατό της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA το πρωί της Τρίτης (18/2).

Ο βουλευτής υποστήριξε πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η πολιτική διαχείριση του ζητήματος και η εξεύρεση ενός επιχειρησιακού σχεδίου άμεσα.

Η μείωση των προσφυγικών ροών, η αποσυμφόρηση των νησιών και το να βρεθεί η Ευρώπη προ των ευθυνών της στο ζήτημα αυτό, είναι το τρίπτυχο που απασχολεί τόσο τον ίδιο όσο και το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

«Με τα κλειστά κέντρα οδηγούμαστε προς την κόλαση», τόνισε και κατέστησε υπεύθυνη την κυβέρνηση σε περίπτωση που υπάρξει κίνδυνος σωματικής ακεραιότητας των Ελλήνων πολιτών.

Αναφέρθηκε επίσης και στα εσωκομματικά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα περί «αρμών της εξουσίας».

«Είμαστε πάρα πολύ καθαροί» δήλωσε και πρόσθεσε πως «παραλάβαμε ένα πελατειακό και κομματικό κράτος, το οποίο μας πολέμησε». Αυτό που θέλουν τώρα στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι οι κανόνες, η αξιοκρατία και η διαφάνεια.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

megatv.com