Αιτωλ/νία: Οι κλινικές Covid-19 σε οριακό σημείο – 60 από τις 66 κλίνες είναι καλυμμένες

Την περασμένη εβδομάδα μιλούσαμε για ραγδαία αύξηση και πλέον οι κλινικές Covid-19 είναι σχεδόν γεμάτες.

Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες αυξήθηκαν κατακόρυφα οι εισαγωγές συμπολιτών μας -που είναι θετικοί στον κορωνοϊό- στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες των ιστοσελίδων του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) αυτή τη στιγμή ο αριθμός των νοσούντων είναι στους 40 ενώ υπάρχουν και έξι ύποπτα κρούσματα τη στιγμή που η κλινική Covid-19 διαθέτει 45 κλίνες.  

Στο Νοσοκομείο Ι.Π. Μεσολογγίου νοσηλεύονται ήδη 20 ασθενείς, σε μία κλινική Covid-19 που χωρά συνολικά μόνο άλλον έναν ακόμη, ενώ υπάρχουν και δύο ύποπτα κρούσματα.

Εύλογα, αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα πράγματα είναι οριακά. Η πλειοψηφία των νοσούντων είναι ανεμβολίαστοι. Ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους εμβολιασμένους και μη.

Να σημειωθεί ότι τα προβλήματα δεν εντοπίζονται μόνο στον μεγάλο αριθμό των νοσούντων. Σύμφωνα, με πληροφορίες η Διευθύντρια της Παθολογικής του Νοσοκομείου Αγρινίου βρίσκεται σε αναστολή και οι εφημερίες τόσο στην Παθολογική όσο και στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου γίνονται πολλές φορές με ένα άτομο.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr)