Αιτωλικό: 10 Χρόνια «Θεάτρου Όψεις» – Πρόσκληση Συμμετοχής

10η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων

«ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΨΕΙΣ»

Αιτωλικό 2023

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος «Το Αιτωλικό»

– ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤOΣ

Mε  χαρά, σας ενημερώνουμε για την 10η διοργάνωση της Θεατρικής Συνάντησης «Θεάτρου Όψεις» και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε αυτή. Το «ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΨΕΙΣ», έχει γίνει πλέον ένας σημαντικός Θεατρικός Θεσμός στην πόλη μας και στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, συγκεντρώνοντας κάθε καλοκαίρι το ενδιαφέρον του Θεατρόφιλου κοινού της Δυτικής Ελλάδας!

Το «Θεάτρου Όψεις» είναι μια θεατρική συνάντηση, η οποία δεν έχει το διαγωνιστικό χαρακτήρα που έχουν άλλα ερασιτεχνικά φεστιβάλ. Πρόκειται για μια θεατρική γιορτή  και βασικός της σκοπός είναι να φέρει σε επικοινωνία το κοινό με το θέατρο και ταυτόχρονα να υπάρξει ένας γόνιμος θεατρικός διάλογος ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν.

«Θεάτρου Όψεις»

10 Χρόνια «ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΨΕΙΣ»

Πρόσκληση Συμμετοχής

Το «Θεάτρου Όψεις» είναι μια θεατρική συνάντηση, η οποία δεν έχει το διαγωνιστικό χαρακτήρα που έχουν άλλα ερασιτεχνικά φεστιβάλ. Πρόκειται για μια θεατρική γιορτή  και βασικός της σκοπός είναι να φέρει σε επικοινωνία το κοινό με το θέατρο και ταυτόχρονα να υπάρξει ένας γόνιμος θεατρικός διάλογος ανάμεσα στις ομάδες – απ’ όλη την Ελλάδα –  που συμμετέχουν.

ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ

Όσον αφορά τη φιλοξενία  καλύπτουμε:
*Τα βασικά από ηλεκτρονικό εξοπλισμό (φώτα – ήχος)
*Δείπνο μετά την παράσταση, όπου η θεατρική μας ομάδα ανταλλάσσει με τη φιλοξενούμενη απόψεις και ιδέες, γνωριζόμαστε και περνάμε υπέροχα κάθε φορά!

*ΔΙΑΜΟΝΗ
*10-15 άτομα τη διαμονή σε ξενοδοχείο.

Οι συντελεστές και οι συνοδοί των ομάδων που θέλουν να  έρθουν,  παραμένουν με δικά τους έξοδα. (Οι διοργανωτές φροντίζουν κάθε χρόνο ακόμα και για τους συνοδούς-συντελεστές (επισκέπτες) να υπάρχουν κάποιες παροχές, όπως μειωμένη τιμή στα δείπνα και στη διαμονή, καθώς και να κάνουν τις απαραίτητες κρατήσεις στο ξενοδοχείο)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 

Τελική ημερομηνία υποβολής Συμμετοχής, 31 Μαίου 2023.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ενδεικτικά από 15 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου του 2023. Οι ημερομηνίες των παραστάσεων καθορίζονται μετά από συνεννόηση με τις ομάδες.

Προτιμούμε μέρες όπως η Δευτέρα, Τετάρτη ή Κυριακή (χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό) λόγω του ότι είναι κλειστά τα μαγαζιά κ.ο.κ.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο Υπαίθριο Θέατρο Αιτωλικού και ώρα βραδινή στις 9.15 μ.μ.
Να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει κάποια οικονομική αμοιβή για τις φιλοξενούμενες ομάδες. Ο μοναδικός σκοπός του Φεστιβάλ είναι η προσφορά μας στον πολιτισμό.

Εάν θέλετε να διευκρινίσετε κάποιες λεπτομέρειες πριν τη δήλωση συμμετοχής σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα,  mail  ή στο fb που δηλώνονται στο τέλος της σελίδας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος:

Θα ήταν τιμή μας, ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι για τη συμμετοχή σας , να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για μια  τυχόν  επόμενη συμμετοχή σας.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τη φόρμα  που επισυνάπτεται, η οποία απαιτεί κάποιες πληροφορίες για το έργο, τα άτομα, τους συντελεστές κ.ο.κ. και να μας αποστείλετε φωτογραφικό υλικό και  κάποιο βίντεο σε DVD ή σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική μορφή (σύνδεσμο Youtube , email κλπ) από την παράστασή σας εάν υπάρχει. (Δεκτά και βίντεο από ολοκληρωμένες πρόβες)

Κλείνοντας την πρόσκλησή μας, θα ήταν πολύ ευχάριστο για εμάς να γνωριστούμε  με την ευκαιρία αυτής της πρόσκλησης, και να συνυπάρξουμε σε μία γιορτή του Ερασιτεχνικού Θεάτρου!

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Θεάτρου Όψεις:
http://theatropsis.weebly.com/

για τη θεατρική μας ομάδα:
http://etolikotheater.weebly.com/
https://www.facebook.com/etolikotheater
https://www.youtube.com/user/etolikotheater

για τον πολιτιστικό μας σύλλογο:
http://pmsaitoliko.weebly.com/
https://www.facebook.com/etoliko
https://www.youtube.com/user/pmsetoliko

«Θεάτρου Όψεις»

Δηλώστε Συμμετοχή στο φετινή διοργάνωση «ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΨΕΙΣ» 2023, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντάς μας με μέιλ ή ταχυδρομικώς την επισυναπτόμενη φόρμα:

ΦΟΡΜΑ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_10η_Θεατρική_Συνάντηση_Ερασιτεχνικών_Ομάδων_Θεάτρου_Οψεις_Αιτωλικό_2023

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση εκτός από μήνυμα στις σελίδες μας στο facebook μπορείτε να επικοινωνήσετε στο mail  του Συλλόγου pmsetoliko@gmail.com, καθώς και στο mail της Θεατρικής μας Ομάδας etolikotheater@gmail.com

Δ/νση: Πολ. & Μορφ. Σύλλογος «Το Αιτωλικό», Σωτηροπούλου 2, 30400 Αιτωλικό

Τηλέφωνα για ενημέρωση/επικοινωνία:

694 555 5148 (Αντώνης Χαραλάμπους)

697 281 2941 (Mιχάλης Κότσαρης)

697 636 0004 (Αστέρω Περγαντή)

 

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – «Α’ Χριστοφόρεια 2023»: Η οικογένεια στην μετά-Covid πραγματικότητα