Στον Αιτωλοακαρνάνα οι λογαριασμοί στα Social Media του Πρεσβευτή των Η.Π.Α. στην Ελλάδα

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Τζέφρι Πάιατ μέσω Twitter – Οι επίσημοι λογαριασμοί του πρεσβευτή των Η.Π.Α. στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρασαν από τον Τζέφρι Πάιατ στον Αιτωλοακαρνάνα Τζορτζ Τσούνη (George J. Tsunis).

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον επίσημο λογαριασμό για τον επόμενο πρεσβευτή των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, George J. Tsunis. Συνεχίστε να ακολουθείτε τον νέο πρεσβευτή εδώ (στον λογαριασμό τoυ Αμερικανού πρέσβη στο Twitter) για ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές του» αναφέρεται σε ανάρτηση στο λογαριασμό τού νέου πρεσβευτή των Η.Π.Α. στην Ελλάδα.

Νωρίτερα, πριν παραδώσει τον λογαριασμό, ο απερχόμενος Πρεσβευτής των Η.Π.Α. στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ έγραψε στο Twitter, παραθέτοντας μια φωτογραφία με ένα καραβάκι να πλέει στα γαλάζια νερά: «Σήμερα ολοκληρώνεται ένα εννιαετές εγχείρημα διπλωματίας μέσω του λογαριασμού της πρεσβείας στο Twitter, καθώς η πρεσβεία παραδίδει τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον διάδοχό μου Τζορτζ Τσούνης. Μπορείτε να με ακολουθήσετε στο νέο μου προσωπικό λογαριασμό @geoffpyatt. Ευχαριστώ όλους όσοι παρακολούθησαν και με έμαθαν εδώ (στο Twitter), ενώ γραφόταν τόση πολλή ιστορία».

protothema.gr