«Η Αιτωλοακαρνανία έχει εκπρόσωπο στην Α1» (Ηχητικό)

Στην αθλητική εκ»πομπή «ΟΛΑ Sports» του «Antenna Star Radio FM 103.5» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος Παρασκευάς Μάζης μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης η Πρόεδρος του Γ.Σ. «Χαρίλαος Τρικούπης» Μεσολογγίου, Βασιλική Μπελέκου, με αφορμή την επίσημη έναρξη του νέου Πρωταθλήματος της Basket League στην οποία λαμβάνει για πρώτη φορά μέρος ομάδα από το Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Στην ίδια τη συνέντευξη η κ. Μπελέκου αναφέρθηκε στο πως λειτουργούσε και εξακολουθεί να λειτουργεί η ομάδα, σε εποχές όπως αυτή που βιώνουμε όλοι μας λόγω και της κρίσης αλλά και του Covid-19.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αλλαγές που υπήρξαν και στα ρόστερ των άλλων ιστορικών ομάδων αλλά και στις κινήσεις που έκανε ο ίδιος ο Χαρίλαος μη θέλοντας να ξεφύγει από τα δεδομένα των ίδιων των ανθρώπων που στηρίζουν την όλη προσπάθεια.

Ακούστε, όλη, τη συνέντευξη της κ. Μπελέκου στον «Antenna Star Radio FM 103.5» λίγα 24ωρα πριν την ιστορική πρεμιέρα κόντρα στον «αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ τον Άρη Θεσσαλονίκης: