Αιτωλοακαρνανία: Κλειστά τα λογιστικά γραφεία από 7 έως 18 Αυγούστου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών – Φορολογικών Επαγγελμάτων Αιτωλοακαρνανίας γίνεται γνωστό πως τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά από τις 7 έως τις 18 Αυγούστου. 

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Αιτωλοακαρνανίας τα λογιστικά γραφεία της Ένωσής μας θα είναι κλειστά από Δευτέρα, 7 Αυγούστου έως και Παρασκευή, 18 Αυγούστου.

Για τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους πέραν ιδιαίτερα εξαιρετικών περιπτώσεων (όπως έκτακτη πρόσληψη στο Εργάνη) και αυτές μόνο εξ αποστάσεως και αν είναι εφικτό. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους αγαπητούς πελάτες όπως έγκαιρα προγραμματίσουν τυχόν υποχρεώσεις τους ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Το παραπάνω διάστημα ξεκούρασης για τους συναδέλφους και το προσωπικό τους κρίνεται ιδιαίτερα επιβεβλημένο μετά από τις συνθήκες συνεχούς και αδιάλειπτης εργασίας κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες τόσο σε ένταση όσο και σε χρονικούς περιορισμούς.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους συνεργάτες επιχειρηματίες για την κατανόησή τους και ζητάμε συγνώμη για πιθανή αναστάτωση που ίσως προκαλούμε αλλά τα όρια αντοχής μας έχουν προ πολλού εξαντληθεί.

Σημειωτέον ότι αναγκαζόμαστε να θέσουμε τα γραφεία μας σε αργία, εν μέσω υποβολής φορολογικών δηλώσεων καθώς κρίνουμε πως η υγεία μας προέχει αλλά και γιατί συνειδητοποιούμε πως το Υπουργείο Οικονομικών δεν μπόρεσε στο παρελθόν, δεν μπορεί και στο παρόν να λάβει γνώση των πραγματικών συνθηκών εργασίας μας.

Ας ελπίσουμε λοιπόν, μελλοντικά, στην ώριμη σκέψη τους, στην καθαρή τους ματιά, έτσι ώστε, να λαμβάνονται αποφάσεις δίκαιες με γνώμονα πως το οικονομικό κέρδος πάντα έπεται της κοινωνικής ευημερίας και του σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ποτέ δεν προηγείται.

Τέλος ζητάμε από τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού μας (Δ.Ο.Υ., Ε.Φ.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε., ΔΥ.Π.Α., Δήμοι, Περιφέρεια) την κατανόησή και την υπομονή τους, που ευελπιστούμε να επιδείξουν σε πιθανά αιτήματα διεκπεραίωσης ή ελέγχων, στα πλαίσια του τόσο ανθρώπινου αιτήματος μας για λίγες ημέρες ξεκούρασης, ηρεμίας και επανένωσης με τις οικογένειές μας για την περίοδο αυτή, κάτι για το οποίο τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Εκ μέρους όλων των συναδέλφων Λογιστών Φοροτεχνικών του Νομού».

 

Διαβάστε επίσης: Ε.Ο.Δ.Υ. – Αιτωλοακαρνανία: Διενεργήθηκαν 77 Rapid Tests – Κανένα θετικό