Αιτωλοακαρνανία: Οι υποψήφιοι του Κ.Κ.Ε. (μ-λ) για τις Βουλευτικές Εκλογές της 21ης του Μάη

Αιτωλοακαρνανία: Οι υποψήφιοι του Κ.Κ.Ε. (μ-λ) για τις Βουλευτικές Εκλογές της 21ης του Μάη

Με ψηφοδέλτια σε όλες τις Εκλογικές Περιφέρειες της χώρας συμμετέχει το Κ.Κ.Ε. (μ-λ) στις Εκλογές της 21ης Μάη.

Οι 179 υποψήφιοι είναι νεολαίοι, εργαζόμενοι, αγρότες, επαγγελματίες, συνταξιούχοι με ενεργό συμμετοχή στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού και της νεολαίας όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ανήκουν στους αγωνιστές που έδωσαν από την πρώτη στιγμή τη μάχη ενάντια στην εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και στάθηκαν απέναντι στις δυνάμεις καταστολής υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα των μαζών να διαδηλώνουν.

Που πάλεψαν στα σωματεία τους, στους φοιτητικούς συλλόγους, στις γειτονιές, για να διαλύσουν τις εκλογικές αυταπάτες και να καλέσουν τον λαό σε μαζικές κινητοποιήσεις, στην αναμέτρηση με το σύστημα που του κλέβει τη ζωή.

Που διαδήλωσαν ενάντια στη μετατροπή της χώρας μας σε ορμητήριο των αμερικανοΝΑΤΟϊκών φονιάδων, ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία, ενάντια στη ρώσικη εισβολή και την εμπλοκή της Δύσης.

Που κόντρα στις λογικές της παραίτησης και της ήττας, ύψωσαν ανάστημα ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα του Χατζηδάκη, ενάντια στους νόμους της Κεραμέως, ενάντια στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των δημοσίων υπαλλήλων.

Που βρέθηκαν μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες λαού και νεολαίας στο ξέσπασμα της οργής για το έγκλημα στα Τέμπη και αγωνίστηκαν για να μείνει ο κόσμος στον δρόμο και να διεκδικήσει το δίκιο του.

Το Κ.Κ.Ε. (μ-λ) απευθύνεται στον ελληνικό λαό και ζητά τη ψήφο του στις 21 Μάη για να δυναμώσει η φωνή της αντίστασης, για να γίνει συνείδηση των μαζών ότι για να ζήσουμε πρέπει ν’ αγωνιστούμε!

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
1. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Δημητρίου
2. ΚΑΤΣΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου
3. ΚΑΦΑΡΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Βασιλείου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΧΑΪΑΣ
1. ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Λεωνίδα
2. ΨΥΧΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του Ιωάννη
3. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Γεωργίου
4. ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του Αποστόλου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΛΕΙΑΣ
1. ΑΝΔΡΙΚΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Γεωργίου
2. ΖΟΥΛΟΥΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Χαράλαμπου
3. ΚΟΥΦΟΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του Παντελή

Υποψήφιοι Κ.Κ.Ε. (μ-λ)