Ακραίοι αρνητές καλούν σε ένοπλο αγώνα και απειλούν με εκτελέσεις

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους αρνητές του εμβολιασμού, με τη δράση τους να παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν διστάζουν να υπογράψουν δήθεν ιερές δηλώσεις ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους και απειλούν ακόμα και με εκτελέσεις.

 

Ένας από τους υποστηρικτές του άντρα που καλεί σε ξεσηκωμό είχε αναρτήσει στο παρελθόν βίντεο στα social media επιδεικνύοντας τα στρατιωτικού τύπου μαχαίρια του, ενώ σε πρόσφατη ανάρτησή τους στο στόχαστρο μπαίνουν και οι Εισαγγελείς.

Ο τελευταίος πολιτικός που απειλήθηκε είναι ο Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, όπως αποκαλύπτει έγγραφο που βρίσκεται στην κατοχή της ΕΡΤ, με ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου 2021. Σε επικοινωνία της ΕΡΤ με το Δήμο Κιλκίς αναφέρθηκε ότι το έγγραφο παρελήφθη από αντιδήμαρχο που το πρωτοκόλλησε, ενώ ενήμερες είναι οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Στις έρευνες για τη χαρτογράφηση των επικίνδυνων πυρήνων αρνητών σε όλη τη χώρα συμμετέχει η Αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ.

Τρεις πυρήνες

Όπως είχε μεταδώσει το OPEN, οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως υπάρχουν τρεις βασικοί πυρήνες αρνητών σε Βόρεια Ελλάδα, Αττική και Κρήτη.Αναλυτικότερα, αστυνομικές

πηγές επισημαίνουν στο OPEN ότι -προς το παρόν- οι συγκεκριμένοι πυρήνες αρνητών λειτουργούν με τοπικά σχήματα και τοπικές ηγεσίες και επικοινωνούν κατά κόρον μέσω Facebook.

Προ ημερών μάλιστα, αρνητές είχαν επιτεθεί στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου για τις θέσεις που είχε διατυπώσει υπέρ του εμβολιασμού.

 

ethnos.gr