Αλεξάντερ Τσέφεριν: «Αυτοί είναι ο καρκίνος του Ποδοσφαίρου, δεν είναι οπαδοί» (Video)

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν κατά τις δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, αναφορικά με το θέμα της οπαδικής βίας.

Πιο αναλυτικά:

«Ήταν δύσκολο να έρθουμε εδώ σήμερα. Όλοι είμαστε λυπημένοι και εξαγριωμένοι λόγω αυτών των φοβερών που συνέβησαν, λόγω της παράλογης βίας γιατί κάποιοι χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για να ασκήσουν βία. Τι είδους άνθρωπος επιτίθεται σε έναν άλλο λόγω φανέλας;», είπε ο Πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

«Αυτοί είναι ο καρκίνος του Ποδοσφαίρου, δεν είναι οπαδοί. Μην τους αποκαλείτε οπαδούς! Δυστυχώς, κύριε πρωθυπουργέ δεν μπορώ να είμαι πιο ευγενικός. Συμφωνούμε ότι φτάσαμε στο σημείο που αυτό πρέπει να σταματήσει. Φτάνει πια!», πρόσθεσε ο κ. Τσέφεριν.

«Ο χουλιγκανισμός δεν είναι μόνο πρόβλημα της Ελλάδας αλλά όλης της Ευρώπης. Πρέπει να συνεργαστούμε όλοι και ελπίζω ότι η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός της θα βοηθήσουν. Καλώ όλους να βοηθήσουν, ιδιαίτερα τα ΜΜΕ, να μας βοηθήσουν να εξαλείψουμε αυτόν τον καρκίνο από το άθλημα», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της UEFA.

 

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη Μητσοτάκη – Τσέφεριν με Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Νταβιντιάν