Αλεξίου, Μ. Γκαγκάτσης και Αγραφιώτης στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο.

Και πάλι από τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων Π.Α.Ε., θα εκπροσωπείται η Super League στην ομοσπονδία.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, οι νέοι εκπρόσωποι του συνεταιρισμού στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο αντιπρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ., Μάκης Γκαγκάτσης και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης.

Εννοείται πως στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. συμμετέχει και ο πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Στην πραγματικότητα δεν επήλθε η παραμικρή αλλαγή στην εκπροσώπηση της λίγκας στην Ομοσπονδία, αφού οι Μπουτσικάρης, Μάκης Γκαγκάτσης και Αγραφιώτης ήταν και στην προηγούμενη Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. και απλώς ο Αλέξης Αλεξίου αντικατέστησε σε αυτήν τον πρόεδρο της Α.Ε.Κ., Βαγγέλη Ασλανίδη.

Άλλος υποψήφιος για εκπρόσωπος της Super League στην Ε.Π.Ο. δεν υπήρξε και με εξαίρεση τον Βόλο που ψήφισε λευκό, οι υπόλοιποι έδωσαν ομόφωνα την συγκατάθεσή τους.

Έτσι η διοργανώτρια θα εκπροσωπείται και πάλι στην ομοσπονδία από εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων Π.Α.Ε.

Να σημειωθεί πως η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. θα συγκροτηθεί σε σώμα την Δευτέρα (5/4), οπότε και θα μοιραστούν οι θέσεις του αναπληρωτή προέδρου, του ταμία κ.λπ., καθώς και η συγκρότηση των επιτροπών.

Μετά και την σημερινή απόφαση της Super League αναφορικά με τους δικούς της εκπροσώπους, η 17μελής Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. διαμορφώνεται οριστικά ως εξής:

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Πρόεδρος)

ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (εξ οφίτσιο Α’ αντιπρόεδρος)

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

ΔΑΝΙΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ

ΦΥΤΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΛΕΞΗΣ

ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΤΑΚΗΣ

ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

sport-fm.gr