Αλέξης Κούγιας για το τροχαίο: «Με αγαπάει ο Θεός γιατί έχω βοηθήσει πολλούς»

Ξανά τροχαίο είχε ο Αλέξης Κούγιας – Έγινε χθες το βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης ενώ κατευθυνόταν προς τη Λάρισα – Ξαφνιασμένη η πρώην σύζυγός του Εύη Βατίδου, έμαθε on air σήμερα το πρωί για το ατύχημα

Στην εκπομπή «Το Πρω1νό» μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Κούγιας, σχολιάζοντας το σφοδρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το προηγούμενο βράδυ. Ο γνωστός ποινικολόγος στάθηκε ξανά στην τύχη που είχε, στο δεύτερο κατά σειρά τροχαίο μέσα σε λίγες εβδομάδες, προσθέτοντας πως «κληρονόμησε» κατάγματα στο αριστερό χέρι.

«Με αγαπάει ο θεός γιατί έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι μια ακραία αμέλεια δύο οδηγών νταλικών. Έχω κατάγματα στο αριστερό χέρι, αυτό μόνο ευτυχώς. Μάλλον ο οδηγός της μιας νταλίκας κοιμήθηκε, εγώ γύριζα από την Ξάνθη και ξεκίνησα σιγά-σιγά. Φτάνοντας στα διόδια μετά την Λάρισα και μετά από πέντε λεπτά στο δρόμο πάνω ξαφνικά στη στροφή δεν βλέπω δρόμο μπροστά μου. Ο ένας οδηγός νταλίκας κόλλησε στην άλλη νταλίκα και έκλεισε το μεσαίο και αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας» είπε αρχικά ο κ. Κούγιας.

Και συνέχισε: «Εγώ το είδα στο αριστερό στα τριάντα μέτρα και δεν πάτησα καν φρένο. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Έκανα μόνο έναν ελιγμό και αυτό με έσωσε γιατί υπήρχε ένα κενό από το διαχωριστικό διάζωμα. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν τα παιδιά μου. Ήρθαν διασώστες, δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο. Αν δεν ήμουν καλός οδηγός θα είχα σκοτωθεί. Έκανα χειρουργείο στο χέρι».

Στο μεταξύ, έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως η πρώην σύζυγος του Κούγια, Εύη Βατίδου, ήταν σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha και όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε αν ο ποινικολόγος είναι καλά εκείνη ξαφνιάστηκε, αναφέροντας πως δεν γνώριζε τίποτα και το έμαθε στον αέρα.

Πώς έγινε το τροχαίο;

Το χθεσινό τροχαίο του γνωστού ποινικολόγου, έλαβε χώρα στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης ενώ κατευθυνόταν προς τη Λάρισα και σημειώθηκε στο τμήμα της εθνικής οδού ανάμεσα στο Βελεστίνο και το Αερινό.

Ο Αλέξης Κούγιας σε άλλη μία σύγκρουση, είδε το όχημά του να γίνεται παλιοσίδερα. Στο 308 χλμ. είχε γίνει τροχαίο με δυο φορτηγά. Το ένα είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, όπως αναφέρει το LamiaReport.gr βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο. Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά καβάλησε το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι καιμπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

Το μπροστινό μέρος του οχήματος του ποινικολόγου καταστράφηκε, ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά.

Πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο του γνωστού ποινικολόγου μέσα σε λίγες ημέρες. Στις 18 Οκτωβρίου, ο γνωστός ποινικολόγος κατευθυνόταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Ηλία Φυντάνη και στον δρόμο συνέβη το τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να γίνει… παλιοσίδερα. Επρόκειτο για μία Porsche, το ίδιο όχημα με το οποίο σκοτώθηκε ο Mad Clip.

Τότε, φωτογραφίες από το Ι.Χ. του Αλέξη Κούγια προβλήθηκαν στον ΑΝΤ1. «Να πάει στο δι@ολο το αυτοκίνητο. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνει αγωγή και στην Εθνική οδό. Και στην κατασκευάστρια εταιρεία», είχε πει τότε ο Αλέξης Κούγιας σχολιάζοντας το περιστατικό. «Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό» είπε.

protothema.gr