Η αλήθεια για το κρούσμα Covid στη Γουριά

Βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα – Έγιναν με ευθύνη και με έξοδα του Συνεταιρισμού μοριακά τεστ σε όλους τους εργαζομένους – Ακολουθούνται πιστά τα πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ.

Με απόλυτη τήρηση των υγειονομικών κανόνων και εφαρμογή των υποδείξεων του Ε.Ο.Δ.Υ. ο Α. Σ. Νεάπολης αντιμετώπισε το κρούσμα που υπήρξε σε εργαζόμενο στο συσκευαστήριο στην περιοχή της Γουριάς.

Παρά την τήρηση των μέτρων, όπως συμβαίνει με ένταση το τελευταίο ιδιαίτερα διάστημα σε όλη τη χώρα και στην Αιτωλοακαρνανία, υπήρξε ύποπτο κρούσμα και στη συγκεκριμένη μονάδα, για το οποίο έγινε ότι χρειάστηκε για να επιβεβαιωθεί και αμέσως ενημερώθηκε ο Ε.Ο.Δ.Υ., ο οποίος και λόγω φόρτου εργασίας δήλωσε ότι δεν μπορούσε χθες να παραστεί στο σημείο. Έτσι, η διοίκηση του Συνεταιρισμού, αφού έλαβε τις απαραίτητες οδηγίες, ανέλαβε η ίδια, πάντα σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, την ανάθεση διενέργειας μοριακών τεστ σε όλους τους εργαζομένους, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται.

Κατά τα λοιπά και πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις του Ε.Ο.Δ.Υ., εφαρμόζονται όλα όσα προβλέπονται σε ανάλογες περιπτώσεις.