Αλλαγές στο «My Style Rocks» με Χάρη Χριστόπουλο και Λάκη Γαβαλά

Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και τον Γρηγόρη Μπάκα έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος μίλησε για το My Style Rocks, το GNTM και το Bachelor.

«Μου αρέσει το My Style Rocks, αλλά έχουν αλλάξει οι καιροί. Κάποτε λέγαμε και δυο αστεία παραπάνω και μου είχε μείνει η ευχάριστη γεύση του γέλιου. Γέλαγα εγώ, γελούσαν τα κορίτσια, γελούσαμε όλοι, αλλά τώρα ζούμε σε λίγο περίεργους καιρούς. Λες κάτι και ψιλοστραβώνει η μία… Εγώ δεν λέω χοντράδες ποτέ, λέω γενικά πράγματα και πάντα προς το αστείο και η γλώσσα μου είναι “ευγενική”», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Χριστόπουλος.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε πως ο Χάρης Χριστόπουλος θα εμφανίζεται πλέον μόνο στο Gala, ενώ τις καθημερινές τη θέση του θα πάρει ο Λάκης Γαβαλάς.

«Μιλάμε για αλλαγή ρόλων στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στη θέση του Χάρη Χριστόπουλου θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς. Όχι γιατί φεύγει ο Χάρης Χριστόπουλος, αλλά γιατί ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya θεώρησαν ότι θα πρέπει το τηλεοπτικό συγκεκριμένο “καρπούζι” να χωριστεί στη μέση και να είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ο Λάκης Γαβαλάς και την Κυριακή στο Gala ο Χάρης Χριστόπουλος. Ζητήθηκε από τον Χάρη Χριστόπουλο να γίνει κάτι τέτοιο και ο ίδιος συμφώνησε. Επίσης, ο Χάρης Χριστόπουλος, σας το λέω υπεύθυνα, ότι ήδη ξεκινάει να κάνει κάτι άλλο στον ΣΚΑΪ.», είπε ο Γρηγόρης Μπάκας.

zappit.gr