Alpha TV – Αγρίνιο: Οι εξελίξεις της «Νύχτας» στα τελευταία επεισόδια συγκλόνισαν (Videos)

Ο βιασμός της Μυρτούς συντάραξε όλο το «Όνειρο» και διέλυσε την οικογένεια του Μίλτου, χαρίζοντας αξέχαστες ερμηνείες στους τηλεθεατές. Το twitter πήρε φωτιά, με τους χρήστες να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα σχολιάζοντας το κάθε τι.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου με μία δυνατή ερμηνεία συγκίνησε τους πάντες. Η Ελένη Βεργέτη και ο Γιάννος Περλέγκας έδωσαν το δικό τους ρεσιτάλ σε μία σκηνή που δεν χωρούν λόγια. Η Αγλαΐα, η πειθήνια σύζυγος, που ποτέ δεν αμφισβήτησε τη γνώμη του άντρα – αρχηγού της οικογένειας, φθάνει σε ένα απίστευτο ξέσπασμα. Μία γυναίκα, όπως και τόσες άλλες που περνούν το δικό τους Γολγοθά, που δεν τόλμησε ποτέ στη ζωή της να ορθώσει το ανάστημά της έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια και δεν ανέχεται πια ούτε τον ίδιο της τον εαυτό.

Η συνέχεια της ιστορίας αναμένεται συγκλονιστική και υπόσχεται ακόμη πιο δυνατά συναισθήματα και ερμηνείες που θα συγκινήσουν.

Δείτε ξανά τη σκηνή Στέλιου-Αγλαΐας: https://youtu.be/IyQBDVvM5uU

Στα επόμενα επεισόδια:

Η Νίτσα πηγαίνει τη Μυρτώ στο τμήμα για να καταγγείλει τον βιασμό, ο Πόντικας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τον Μίλτο για το κακό που της έκανε, η Αγλαΐα ζητά τη βοήθεια του Χρήστου για τον γιο της, ο Παπαδόπουλος συνεχίζει τις ραδιουργίες του με στόχο πάντα τον Στρατή και ο Μίλτος στο τμήμα απειλεί με όπλο τον πατέρα του για μία ακόμη φορά.

Πέμπτη 2/2

Η Μυρτώ θα βρει καταφύγιο στα χέρια της Διαμάντως, ο κόσμος του «Ονείρου» απλώνει ένα προστατευτικό δίχτυ γύρω από τη μικρή, ταυτόχρονα όμως ξεσπούν ανάμεσα τους ισχυρές διχογνωμίες για τη συνέχεια. Ο Παπαδόπουλος αγγίζει το πιο αδύναμο σημείο του Στρατή που, καθώς το αντιλαμβάνεται, επιτίθεται με θυμό στον δικηγόρο. Απελπισμένη η Ζέτα αναζητά την ηρεμία κοντά στο Σταύρο που επαναφέρει την ερωτική του διάθεση γι’ αυτήν. Η Μυρτώ εμφανίζεται στο τμήμα για να καταγγείλει το βιασμό. Ο Χρήστος δέχεται την απροσδόκητη επίκληση της Αγλαΐας για βοήθεια στο Μίλτο που καταλήγει στο κρατητήριο. Εκεί πατέρας και γιος έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, με ένα περίστροφο ανάμεσα τους.

Η Νίτσα οδηγεί τη Μυρτώ σε ένα δρόμο χωρίς γυρισμό κι ο Αλέξανδρος είναι αποφασισμένος να σηκώσει το ανάστημά του στον Διαμάντη. Εκείνος προσπαθεί να σώσει το παιδί του, μα όλοι έχουν καταλάβει πια ότι πρόκειται για τέρας. Ο Παπαδόπουλος έχει από κοντά τον Διονύση κι ο Στρατής που το έχει καταλάβει, προσπαθεί να αντιδράσει, μα νιώθει τα βάρη πάνω του ασήκωτα. Το κακό τον κυκλώνει από παντού, και η Ζέτα επιμένει.

Δείτε το trailer: https://youtu.be/3Muob3OG2Ps

Παρασκευή 3/2

Η Βρεττώ ανακαλύπτει το ψέμα της Φωτεινής ενώ ο Χρήστος θα δεχτεί «χτύπημα» από την Εύη που μεγαλώνει τη λύσσα του για το Βαρδάρη. Ο Γιώργης συνεχίζει να πολιορκεί την Νίτσα κι ο Τάσος είναι βαρύς γιατί αύριο παντρεύεται. Κι εκείνο που θα του συμβεί και θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του, κανείς δεν το είχε φανταστεί. Η σύλληψη του Μίλτου αναγκάζει το Στέλιο να προσπέσει στο Χρήστο που, για να αποφασίσει, προσμετρά κόστος και κέρδος. Ο Πόντικας γίνεται στήριγμα της Μυρτούς στην οδυνηρή της παρουσία στον ιατροδικαστή. Η μέρα του γάμου του Τάσου φθάνει και ο Γιώργης ζητά από τη Νίτσα να τον συνοδεύσει ενώ ο αναστατωμένος Τάσος αποκαλύπτει την παράφορη συνάντηση του με την άγνωστη γυναίκα στο «Όνειρο». Η Ζέτα παρατηρεί τις παράξενες αντιδράσεις της φίλης της μετά την τελευταία νύχτα. Η Βρεττώ αγωνίζεται να κατευνάσει τις εντάσεις μέσα στο σπίτι και το μένος του Χρήστου για τον Βαρδάρη. Η τελευταία κίνηση του Παπαδόπουλου φαίνεται πως πια δένει χειροπόδαρα το Στρατή.

«Αυτή η νύχτα μένει», σειρά που άλλαξε τις νύχτες μας κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:40