Αμφιλοχία: «Βαρύ» αποτύπωμα Πολιτισμού (Video – Photos)

Με τον καλύτερο τρόπο συνεχίστηκαν, εχθές Σάββατο 12/8/2023 οι φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού στον Δήμο Αμφιλοχίας με την εκπληκτική συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη στο Λιμάνι με κύριο χαρακτηριστικό την απίστευτη κοσμοσυρροή.

Από την αρχή του χρόνου η Δημοτική Αρχή και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Λαμπρινή Χαρδαλιά κατάφεραν να χαρίσουν στους δημότες ένα συναρπαστικό πολιτιστικό ταξίδι γεμάτο μουσικά αφιερώματα, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, προσφέροντας ένα πλούσιο πολιτιστικό και ψυχαγωγικό υπερθέαμα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν ΔΩΡΕΑΝ τις περισσότερες εκδηλώσεις του προγράμματος και το πιο σημαντικό: να υπάρξει επαναπροσδιορισμός των κοινωνικών σχέσεων μεταξύ των δημοτών κάθε ηλικίας.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η πλειονότητα των εκδηλώσεων έγιναν με ελεύθερη είσοδο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους δημότες να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν.

Σημαντικές υπήρξαν δράσεις και πρωτοβουλίες, όπως η γιορτή της γαρίδας, που στόχευσαν στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων που συνδέονται άμεσα με την τοπική οικονομία.

Αναμφισβήτητα, στο τέλος περίπου της θητείας της Δημοτικής Αρχής, ο Δήμαρχος Αμφιλοχιας Γιώργος Κατσούλας και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λαμπρινή Χαρδαλιά κατάφεραν με το έργο τους να αφήσουν ένα «βαρύ» αποτύπωμα σε ένα τομέα εξαιρετικά κρίσιμο για κάθε τόπο, όπως ο Πολιτισμός.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΣΟΜΠΟΣ

 

  

 

Διαβάστε επίσης: Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεσήκωσαν το κοινό της Ναυπάκτου (Photos)