«Αμβρακικός 2023»: Στη Βόνιτσα ο 12ος Διασυλλογικός Αγώνας Ιστιοπλοΐας

«Αμβρακικός 2023»: Στη Βόνιτσα ο 12ος Διασυλλογικός Αγώνας Ιστιοπλοΐας

Για άλλη μια φορά ο Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας πρωτοπορεί και ανεβάζει τον πήχη πιο ψηλά, καθώς στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί ένα από τα πιο μεγάλα ιστιοπλοϊκά ραντεβού της χρονιάς, καθώς 120 και πλέον ιστιοπλόοι των κατηγοριών optimist και ilca4, από όλη την χώρα, θα βρεθούν στην μικρή πόλη μας για ένα kick-start γεγονός της ιστιοπλοϊκής περιόδου 2023-2024.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας διοργανώνει τον 12ο Διασυλλογικό αγώνα Ιστιοπλοΐας «Αμβρακικός 2023» στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου για σκάφη Optimist & ILCA 4 και προπονητικό camp στις 29-31 Αυγούστου.

Για πρώτη φορά σε αγώνα της περιφέρειας, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 120 αθλητές εκπροσωπώντας 17 ομίλους από όλη την χώρα, σε μια ιστιοπλοϊκή συνάντηση υψηλού επιπέδου που σηματοδοτεί ουσιαστικά την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και το Λιμενικό Ταμείο Ακτίου-Βόνιτσας, ενώ ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

 

Διαβάστε επίσης: Στον Δήμο Ξηρομέρου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας