Αν. Τσώλης στο AgrinioTimes.gr: «Απαγορεύεται το επισκεπτήριο στο Νοσ. Αγρινίου»

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου, κ. Αντρέα Τσώλη, για να ενημερωθούμε για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται σήμερα το Νοσοκομείο Αγρινίου, ο κ. Τσώλης μας είπε:

«Προσπαθούμε να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και με βάση τα ισχύοντα πρωτόκολλα, το γεγονός της διασποράς. Έχει ήδη απαγορευθεί το επισκεπτήριο σε όλες τις κλινικές, σε όλους τους ορόφους, και όλη η νοσηλευτική μονάδα βρίσκεται κάτω από αυστηρή επιτήρηση όλο το Σαββατοκύριακο.

Οι διακομισθέντες στα Γιάννενα ήταν τρεις, προκειμένου να βοηθηθεί η διαχείριση της αντιμετώπισης της διασποράς και θέλω εδώ να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, κ. Νίκο Κατσακιώρη, για την συμβολή του».

Για την λειτουργία της παθολογικής μας είπε ότι «έχει αποκατασταθεί η λειτουργία της, η οποία πραγματοποιείται κάτω από αυστηρό έλεγχο και με την εφαρμογή όλων των απαιτούμενων και προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, έχουν μάλιστα εφαρμοστεί όλες οι προβλεπόμενες δράσεις απολύμανσης. Το Νοσοκομείο μάλιστα», όπως μας υπογράμμισε, «από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπορεί να πραγματοποιεί τις απολυμάνσεις με δικό του εξοπλισμό, αφού ήδη έχει προχωρήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την άμεση απόκτηση του».

Σε ερώτηση μας, αν για το ενδεχόμενο της μετάδοσης του ιού ευθύνεται κάποια εξωτερική συνεργάτης της κλινικής ο κ. Τσώλης μας είπε ότι «αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κανένας».


Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr