Γ. Αναγνωστόπουλος στο AgrinioTimes.gr: «Από το Αγρίνιο στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού για το εμβόλιο της AstraZeneca»

Ξεκίνησε από τις 8,σήμερα, το πρωί ο εμβολιασμός  πολιτών στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού, με το εμβόλιο της AstraZeneca. 

Σε επικοινωνία των μέσων του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) με το Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού κ. Γιάννη Αναγνωστόπουλο μας είπε: «Ήδη πέντε άτομα έχουν εμβολιαστεί και μέχρι στιγμής η διαδικασία κινείται πολύ φυσιολογικά. Υπάρχει ένα κλίμα εφορίας των πολιτών -από το Αιτωλικό, την Κατοχή αλλά κυρίως από το Αγρίνιο- στην προσπάθεια τους να απεμπλακούν μία ώρα νωρίτερα από τα μέτρα που έως τώρα τηρούν ευλαβικά ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού. Εφόσον εμβολιαστεί ένα ποσοστό γύρω στο 70% τότε και Πάσχα θα κάνουμε και τα εγγόνια μας θα δούμε και γενικά όλα θα πάνε καλά».

Στη συνέχεια  ο κ. Αναγνωστόπουλος  επισήμανε ότι υπάρχει γραφείο υποδοχής, ρωτάνε έναν-έναν τους πολίτες για οτιδήποτε σχετικό πριν προχωρήσουν στη πρώτη δόση του εμβολιασμού και για παν ενδεχόμενο παραμένουν στην αίθουσα που κάνουν το εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca.για ένα τέταρτο περίπου.

Ανέφερε, ακόμη, ότι για σήμερα Δευτέρα προβλέπεται  να εμβολιαστούν 38 άτομα τα οποία και μπορούν να προσέλθουν  νωρίτερα κάτι το οποίο θα διευκολύνει και τις δύο πλευρές αλλά κυρίως όσους πρέπει να μετακινηθούν. Εξάλλου το προσωπικό είναι επαρκές για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.

Να σημειωθεί ότι μεγάλος αριθμός πολιτών, που σπεύδουν να εμβολιαστούν,  μεταβαίνει στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού από το Αγρίνιο μια και  είναι υποχρεωμένοι, από τον σχεδιασμό παρά το σημαντικό  πρόβλημα μετακίνησης που έθιξε και ο Δήμαρχος Αγρινίου, προ ημερών, με σχετική επιστολή διαμαρτυρίας προς τους αρμόδιους Υπουργούς.