Ανακοίνωση του Γιώργου Λαγούδη για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΝΑ

Η έναρξη του δευτέρου γύρου των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας μας βάζει ουσιαστικά στην τελική ευθεία. Κάθε παιχνίδι πλέον είναι σημαντικό και κρίνονται οι στόχοι κάθε ομάδας. Όπως όλοι μπορούν να κατανοήσουν πρέπει να υπάρξει μεγάλη προσοχή, γιατί οι θυσίες παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών, θα παιχτούν στα παιχνίδια που απομένουν. Αυτό που οφείλουν να πράξουν όσοι διοικούν το ποδόσφαιρό μας, είναι να εξασφαλίσουν ένα κλίμα αξιοπιστίας προς όλες τις ομάδες. Είναι δεδομένο ότι αρκετές ομάδες ως τώρα έχουν νιώσει την αδικία και θεωρούν ότι πληρώνουν κάποιο τίμημα. Όλη αυτή η κατάσταση έχει φέρει έντονες αντιδράσεις και υπάρχει ευθύνη, καθώς δεν υπήρξε έως τώρα ειλικρινής διάλογος και σχέσεις εμπιστοσύνης με όλα τα σωματεία.
Εμείς σαν «Αιτωλοακαρνανική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση» θα βρισκόμαστε σε πολλά γήπεδα και θα αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες των παραγόντων και των βασικών πρωταγωνιστών που είναι οι παίκτες σε συνεργασία με τους προπονητές τους. Θα καλέσουμε όμως και τη Διοίκηση της Ένωσης να βρεθεί στους αγώνες και να πράξει το ίδιο.
Γνωρίζουμε όλοι ότι η τωρινή Διοίκηση απέχει συστηματικά από τους αγώνες των πρωταθλημάτων που διοργανώνει. Αυτό το «κρυφτούλι» πρέπει να σταματήσει. Ξέρουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν λόγοι που συμβαίνει αυτό, όμως όταν θες να ασκείς διοίκηση θα πρέπει να δίνεις το παρόν και να βοηθάς.
Αν θέλουμε το ποδόσφαιρό μας να πάει μπροστά και να κάνει βήματα προς τα πάνω οφείλουμε όλοι να συνεισφέρουμε. Ας το πράξουν και οι πλέον αρμόδιοι.
Εμείς θα είμαστε εκεί. Τους περιμένουμε.

Με τιμή

Γιώργος Λαγούδης