Η Ανάσταση ήρθε νωρίτερα! Μακροχρόνια άνεργη κέρδισε 300.000 στο Λαϊκό Λαχείο

Πρώτο θέμα συζήτησης από την περασμένη Τρίτη η είδηση πως ο πρώτος λαχνός του λαϊκού λαχείου, συνολικού ποσού 530.000 ευρώ, έπεσε στη Λάρισα.

Η αξία αυτή όμως πολλαπλασιάζεται, όταν η μερίδα του λέοντος των χρημάτων, ικανοποιεί την ευχή που δίνουν οι περισσότεροι, “να πάνε δηλαδή τα χρήματα εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη”. Και κάπως έτσι συνέβη στην περίπτωση της κλήρωσης της περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, συνολικά επτά άτομα είναι δικαιούχοι αθροιστικά του μισού εκατομμυρίου ευρώ. Εξ αυτών, ένας θα εισπράξει τις 300.000 ευρώ και οι υπόλοιποι έξι, ποσά 25.000 και 21.000 ευρώ.

Ήδη στο τυχερό πρακτορείο “Ελπίς” του κ. Γιαννη Αυγέρου, επί της οδού Παπαναστασίου στο κέντρο της Λάρισας, έχουν σπεύσει οι τέσσερις από τους συνολικά επτά τυχερούς.

 

Μέχρι πρότινος άνεργη η μεγάλη νικήτρια

Η μεγαλύτερη χαρά αφορούσε το πρόσωπο που κέρδισε το μεγάλο ποσό των 300.000 ευρώ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για μία 40χρονη Λαρισαία, που βλέπει τη ζωή της να αλλάζει μέσα από τον λαχνό που προ ημερών είχε αγοράσει.

Πρόκειται για μία γυναίκα ταλαιπωρημένη από τη ζωή της, χτυπημένη από την κρίση και άνεργη τα τελευταία χρόνια. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, είχε προσληφθεί ημιαπασχολούμενη για τέσσερις ώρες την ημέρα σύμβαση, ενώ εργάζονταν σχεδόν πάντα πάνω από… εννέα!

Η τύχη όμως ήρθε να άρει αυτή την αδικία και να της δώσει μία μεγάλη ευκαιρία για μία καλύτερη ζωή εφεξής.

Ένας ακόμη σε κακή οικονομική κατάσταση έσπευσε να εισπράξει ένα από τα μικρότερα ποσά, που βέβαια είναι αρκετά για να “κλείσουν” αρκετές τρύπες.

onlarissa.gr