Αναβάλλεται για την επόμενη Τετάρτη ο Φωτογραφικός Περίπατος εξαιτίας των καιρικών συνθηκών

Το «Photopolis» Agrinio Photo Festival ανακοινώνει ότι λόγω αναμενόμενων κακών καιρικών συνθηκών αναβάλλει τον Φωτογραφικό περίπατο για την Τετάρτη 22 Ιουνίου, ίδια ώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο περίπατος θα γίνει προς τιμήν της φωτογραφικής ομάδας «art8», η οποία συμπληρώνει 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας  στα πολιτιστικά δρώμενα του Αγρινίου.

Στον περίπατο μπορούν να λάβουν μέρος οι πάντες, αρκεί να έχουν μαζί τους κινητό με κάμερα ή φωτογραφική μηχανή. Τα πιο έμπειρα μέλη της ομάδας θα υποστηρίξουν τεχνικά τους αρχάριους.

Οι φωτογραφίες που θα δημιουργηθούν θα αποτελέσουν υλικό για προβολή σε ειδικό party-event στο χώρο του φεστιβάλ τον Σεπτέμβριο.

Το θέμα θα είναι ελεύθερο, στόχος είναι να διερευνήσουμε τη σχέση μας με την πόλη και τους ανθρώπους, την αρχιτεκτονική, την ιστορία και τη φύση, εκφραζόμενοι μέσα από τη φωτογραφία.

 Περισσότερες οδηγίες θα δοθούν στον τόπο συγκέντρωσης,  μπροστά στον σταθμό του τρένου (οδός Μαβίλη και Κωστή Παλαμά) στις 7:30 μ.μ., την Τετάρτη, 22 Ιουνίου

Τα μέλη της «art8» θα φορούν μπλούζες με το σήμα της «art8» και του «photopolis», ώστε να αναγνωρίζονται εύκολα.

Οι 10 πρώτοι που θα φθάσουν στον χώρο συνάντησης (και δεν είναι μέλη του εργαστηρίου της «art8») θα λάβουν ΔΩΡΟ από ένα T-Shirt Photopolis!

Πληροφορίες: https://photopolis.gr/agrinio-photowalk/