Ανάβαση Πιτίτσας με επίσημες δοκιμές

Ανάβαση Πιτίτσας με επίσημες δοκιμές – Στη μνήμη του αδικοχαμένου Σάκη Ξένου

Οι επίσημες δοκιμές στην Ανάβαση Πιτίτσας θα γίνουν σήμερα με τον Αυτοκινητιστικό Ομιλο Πατρών να τιμά τη μνήμη του αδικοχαμένου Σάκη Ξένου και να έχει δώσει το όνομα του στον αγώνα που διοργανώνει και θα γίνει αύριο.

Σήμερα έχουν προγραμματιστεί οι επίσημες δοκιμές, που θα αρχίσουν στις 11.30 και για αυτό ο δρόμος θα κλείσει στις 10.00. Μάλιστα όπως έχει ανακοινωθεί από τους διοργανωτές έπειτα από το κλείσιμο του δρόμου θα απαγορεύεται η είσοδος των θεατών στη διαδρομή του αγώνα με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο ή και πεζοί.

Ο αγώνας αύριο θα αρχίσει στις 10.00 και ο δρόμος θα κλείσει από τις 08.00. Θυμίζουμε ότι από την Πάτρα έχουν δηλώσει συμμετοχή οι εξής οδηγοί: Ανδρέας Καλυβιώτης (ΑΟ Πάτρας), Πολύδωρος Φουντάς (ΦΙΛΜΠΑ), Ζαχαρίας Παναγόπουλος (ΑΟ Πάτρας), Ηλίας Λαζανάς (ΑΟ Πάτρας), Διονύσης Καλούδης (ΦΙΛΜΠΑ), Σπύρος Αρέθας (ΦΙΛΜΠΑ),  Χρήστος Αυγερόπουλος (ΑΟ Πάτρας), Αλέξης Καμπέρος (ΑΟ Πάτρας), Κίμωνας Θέος (ΦΙΛΜΠΑ), Ανδρέας Μαργαρώνης (ΑΟ Πάτρας), Βασίλης Ντέρμας (ΑΟ Πάτρας), Ανδρεάς Λυκοθανάσης (ΑΟ Πάτρας), Γουίλιαμ Καμπέρος (ΑΟ Πάτρας), Κωνσταντίνος Ζυγογιάννης (ΦΙΛΜΠΑ), Θανάσης Τζούνης (ΦΙΛΜΠΑ).

pelop.gr