Άννα-Μαρία Ψυχαράκη: Από το «Big Brother»… σε ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ!

H Άννα-Μαρία Ψυχαράκη αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια του «Big Brother», αφού από την πρώτη της εμφάνιση κατάφερε να γίνει viral και να κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών.

Μάλιστα, ενώ ήταν σχεδόν κάθε εβδομάδα υποψήφια προς αποχώρηση, η όμορφη δικηγόρος κατάφερε να παραμείνει μέχρι το τέλος και να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η μεγάλη αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο της έχει κάνει πολλά κανάλια να την θέλουν στο δυναμικό τους.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε», η νικήτρια του ριάλιτι έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις για να ενταχθεί στο πάνελ ψυχαγωγικών εκπομπών, αφού έχει δείξει ότι δεν μασάει τα λόγια της.

Ωστόσο, η 36χρονή Κρητικιά βρίσκεται ένα βήμα πριν πει το «ναι» στην πρόταση του ΣΚΑΪ, αφού οι ιθύνοντες θέλουν να την εντάξουν στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά, με την ιδιότητα της δικηγόρου.

Άλλωστε, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά και η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ είναι ένα καλό πρώτο βήμα για να το πετύχει.

Χρήστος Παναγούλης – tvnea.com