Η Άννα Βίσση με νέα εκπομπή στην Ε.Ρ.Τ.! (Βίντεο)

Η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. προκειμένου να αναλάβει μία νέα ψυχαγωγική εκπομπή που ετοιμάζουν στο κανάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου στην εκπομπή #ΜεσημέριYes, πρόκειται για μία εκπομπή με συνεντεύξεις, που οι ιθύνοντες θεωρούν ότι θα ταιριάζει «γάντι» στην Άννα Βίσση.

«Εάν νομίζετε ότι η Άννα Βίσση δεν ταιριάζει στη δημόσια τηλεόραση κάνετε μέγα λάθος. Πάει παντού και πάει με όλα επειδή είναι μία θεά.

Η Ε.Ρ.Τ. ετοιμάζει μία νέα εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα σύντομα. Πρωταγωνιστές είναι διάφορες προσωπικότητες από όλους τους χώρους, οι οποίοι θα κάνουν πολύ ωραίες κουβέντες μεταξύ τους.

Για παράδειγμα, μπορεί να είναι η Άννα Βίσση μαζί με μία άλλη καλλιτέχνιδα και να πουν διάφορα πράγματα. Είναι ένα πολύ ωραίο πάντρεμα και ιδέα.

Η τραγουδίστρια ακούει πολύ προσεκτικά αυτή την πρόταση. Εκείνη θα πει τι θέλει να κουβεντιάσει με τον άλλον και δεν θα τη βάλει κανείς να ρωτήσει κάτι που δεν θέλει η ίδια» αποκάλυψε η δημοσιογράφος του Open.

Χρήστος Παναγούλης – tvnea.com