Η Αννίτα Πάνια μάς δείχνει για πρώτη φορά την αδερφή της

Η αδερφή της ονομάζεται Ντιάνα Κοσβύρα η είναι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και πολλές ευαισθησίες όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα.

Κάτι το οποίο πολλοί δε γνωρίζουν για την Αννίτα Πάνια, είναι πως η γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια έχει μία ετεροθαλή αδερφή από διαφορετικό πατέρα.

Πρόσφατα η Αννίτα Πάνια γιόρτασε τα 51α γενέθλιά της, μαζί με την Άννα Βίσση, καθώς και άλλους φίλους και συγγενείς, ενώ στο φως ήρθαν και κάποιες άγνωστες φωτογραφίες της.

Η αδερφή της ονομάζεται Ντιάνα Κοσβύρα η είναι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και πολλές ευαισθησίες όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα. Η αδερφή της Αννίτας είναι ταμίας στην φιλανθρωπική οργάνωση «Εθελοντές του κόσμου» και ασχολείται με τη στήριξη κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, την ύπαρξη ατόμων που παίρνουν ναρκωτικά, όπως και με άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας στην ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Όπως αναφέρει το patkiout, η Ντιάνα Κοσβύρα είναι μια γυναίκα με πλούσια φιλανθρωπική δράση και φυσικά αποφεύγει την άσκοπη προσωπική της προβολή. Όσο για τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο αδελφές, λέγεται πως ήταν και παραμένουν άψογες.

in.gr