Άνοιξαν ξανά τα μαγαζιά του Μονογυιού – Η Αμφιλοχιώτισσα σύζυγός του στέκεται στα πόδια της (Video)

Σχεδόν τέσσερις μήνες έχουν περάσει θανατηφόρο τροχαίο με τη Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού.

Το σοκαριστικό τροχαίο έγινε στις 13 Ιανουαρίου. Έπειτα από σφοδρή σύγκρουση, η Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός τυλίχθηκε στις φλόγες. Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, με συνέπεια ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, αδελφός της Βουλευτού της Ν.Δ. Κατερίνας Μονογυιού, να χάσει τη ζωή του. Η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου, που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη.

Πλέον η ίδια είναι καλά στην υγεία της και προσπαθεί να συνεχίσει την επαγγελματική δραστηριότητα του συζύγου της. Το τελευταίο διάστημα εκτός από τον πόνο της απώλειας και τα τραύματα στα πόδια, είχε να τακτοποιήσει τα γραφειοκρατικά θέματα ώστε τα τρία καταστήματα ενδυμάτων που δημιούργησε ο Τζώρτζης Μονογυιός στην Μύκονο, να λειτουργήσουν ξανά.

Σύμφωνα με το Mykonos Live TV, η Αθηνα Καραπάνου πριν από λίγες ημέρες άνοιξε τα μαγαζιά. Εκεί τη συνάντησε και η κάμερα του Mykonos Live TV. Εκείνη ντυμένη με μαύρο outfit καθόταν έξω από το μαγαζί και μίλαγε στο τηλέφωνο. Μετά αναχώρησε κρατώντας στην αγκαλιά της το παιδί τους.

Ο γάμος του Τζώρτζη Μονογυιού με την Αθηνά το 2020
Το ζευγάρι, ο Τζώρτζης Μονογυιός και η Αθηνά Κοντοπάνου είχαν παντρευτεί τον Μάιο του 2020 στην Αθήνα. Ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών, ένα με την Αθηνά Καραπάνου και άλλο ένα από προηγούμενη σχέση.

iefimerida.gr