Ο Αντ. Τζογάνης νέος Πρόεδρος στην Κοινότητα Αγρινίου – Οι αλλαγές στις Τοπικές Κοινότητες | Δηλώσεις

Ο Αντώνης Τζογάνης νέος Πρόεδρος στην Κοινότητα Αγρινίου

Μετά την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για τις Τοπικές Κοινότητες που έκρινε αντισυνταγματικές τις διατάξεις Βορίδη για την εκλογή προέδρων από την παράταξη που πλειοψήφησε στον εκάστοτε δήμο, πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου στην Κοινότητα Αγρινίου.

Νέος Πρόεδρος της Κοινότητας Αγρινίου εξελέγη ο Αντώνης Τζογάνης, Σύμβουλος της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς», ο οποίος αντικαθιστά την μέχρι πρότινος Πρόεδρο κ. Φωτεινή Βλάχου στο Αγρίνιο.

Αλλαγές Προέδρων είχαμε επίσης στο Καινούργιο και στην Παραβόλα.

Ο κ. Δημήτρης Διαμάντης αντικαθιστά τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο κ. Βασίλη Καραγκούνη στο Καινούργιο ενώ στην Παραβόλα ο κ. Διονύσης Γιαννακάς αντικαθιστά τον κ. Χρήστο Μουτάφη.

Οι θητείες θα διαρκέσουν μέχρι τις 31/12/2023 όταν και θα αναλάβουν τα σώματα που θα προκύψουν από τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Αργότερα σήμερα αναμένεται η ίδια διαδικασία και σε Παναιτώλιο και Άγιο Κωνσταντίνο ενώ η διαδικασία δεν άλλαξε τον Πρόεδρο της Λεπενούς όπου παρέμεινε ο κ. Κωνσταντίνος Σταμάτης.

Ο νέος Πρόεδρος στην Κοινότητα Αγρινίου κ. Αντώνης Τζογάνης, σε ανάρτησή του, ευχαριστεί τους συμβούλους της κοινότητας Αγρινίου για τη ψήφο τους.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμβούλους της κοινότητας Αγρινίου που με την ψήφο τους μου δώσανε την θέση του Προέδρου στην Κοινότητα».

Εξάλλου, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιώργος Ζήσιμος, με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας στην Δημοτική Κοινότητα Αγρινίου από το ιστορικό μέλος της Παράταξης Αντώνη Τζογάνη, του εύχεται «καλή θητεία και κάθε επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του».

 

Διαβάστε επίσης: Αναβάλλεται η επίσκεψη Βελόπουλου στο Αγρίνιο