ΑΝΤ1: Και στα Δελτία Ειδήσεων η Μαρία Αναστασοπούλου;

Τελικά η συγκεκριμένη μεταγραφή αποδεικνύεται δυναμικότερη απ’ ότι φάνταζε στην αρχή. Και υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Η ανακοίνωση της μετακίνησης της Μαρίας Αναστασόπουλου στον ΑΝΤ1 θα γίνει μετά το τέλος του «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ για τη φετινή σεζόν.

Η ίδια μάλιστα σκοπεύει να αποχαιρετήσει από τον «αέρα» τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, τους συνεργάτες της και βέβαια τον Δημήτρη Οικονόμου με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις. Όσοι βιάστηκαν να την χαρακτηρίσουν «γλάστρα» του Παπαδάκη βιάστηκαν.

Θα έχει σχεδόν ισότιμο ρόλο με τον μακροβιότερο παρουσιαστή της ενημέρωσης του ΑΝΤ1 και μόλις εκείνος αποσυρθεί όπως πρώτος σας είχα γράψει θα τον διαδεχθεί. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και μια άλλη πληροφορία που έμαθα χθες το βράδυ.

Η Μαρία Αναστασοπούλου ενδεχομένως θα αξιοποιηθεί και στα Δελτία Ειδήσεων Μεσημεριανά και Κεντρικά στο μέλλον χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση πως αλλάζει κάτι για Μπιζόγλη και Σαράφογλου.

Όμως μπαίνει και 3η παρουσιάστρια στο παιχνίδι. Όπως καταλαβαίνετε η Αναστοπούλου μελέτησε πολύ τους όρους της μεταγραφής της πριν κλείσει το «deal» με τον ΑΝΤ1.

nassosblog.gr