ΑΝΤ1: «Εκατομμυριούχος» σε… δραχμές η Αγρινιώτισσα Εύη Παπαδοπούλου! (Photos)

ΑΝΤ1: «Εκατομμυριούχος» σε… δραχμές η Αγρινιώτισσα Εύη Παπαδοπούλου!

Η Εύη Παπαδοπούλου από το Αγρίνιο πήγε στον «Εκατομμυριούχο» με σκοπό να κερδίσει το ποσό των 10.000 ευρώ.

Γεννήθηκε και Μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Εργάζεται ως Αναπληρώτρια Δασκάλα και παράλληλα κάνει το Μεταπτυχιακό της. Εργάζεται ακόμη και σήμερα ως Αεροσυνοδός και όπως δήλωσε θα ήθελε να δουλεύει σε αεροπορική εταιρεία στο εξωτερικό. 

Έζησε για 10 χρόνια στη Ρόδο και δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι γιατί πάντα της άρεσε και όσες φορές το έβλεπε από το σπίτι απαντούσε σωστά σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις.

Μέσα από τη συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι θέλησε να ξεπεράσει και τον φόβο για τις αντιδράσεις του περίγυρου της αν τυχόν δεν απαντήσει σε ερωτήσεις που θεωρούνται πολύ εύκολες για το ευρύ κοινό.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εντυπωσιάστηκε από την εμφάνισή της λέγοντας: «Τι ωραία Ελληνίδα είσαι εσύ. Μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, μεσογειακή ομορφιά».

Στη συνέχεια διευκρίνισε πως δεν είναι αυτοσκοπός οι 10.000 ευρώ αφού εξίσου ικανοποιημένη θα είναι αν φύγει με 5.000 ή ακόμη και με 3.000 ευρώ.

Λόγω χρόνου το επεισόδιο με τη συμμετοχή της Εύης έπαιξε το Σάββατο, 10 και την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024.

Στο πρώτο μέρος πρόλαβε να απαντήσει μέχρι και την τέταρτη ερώτηση φτάνοντας στα 400 ευρώ.

Στο δεύτερο μέρος που προβλήθηκε την Κυριακή η Εύη έφτασε έως και την ένατη ερώτηση αλλά κάπου εκεί έχοντας αξιοποιήσει και τις τρεις βοήθειες αποφάσισε να σταματήσει φεύγοντας με 3.000 ευρώ.

Δείτε τα δύο επεισόδια στα οποία συμμετείχε η Εύη Παπαδοπούλου με ένα κλικ ΕΔΩ


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

 

Διαβάστε επίσης: «MasterChef24»: Παραμένει ο Νικόλας από την Κομπωτή με τα «ερωτικά αυγά»! (Video – Photos)