ΑΝΤ1: Εκτός πρωινής εκπομπής ο Ναυπάκτιος «Survivor» Γιώργος Ασημακόπουλος (Video)

H παρουσία που είχε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην εκπομπή «Το Πρω1νό», ήταν σύντομη αφού ανακοίνωσε στην Φαίη Σκορδά την αποχώρηση του.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μετά από την παρουσία του στο «Survivor», που προβλήθηκε, την περσινή τηλεοπτική σεζόν στον Alpha, άρχισε την φετινή, ως μέλος του πάνελ της εκπομπής, που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως έκανε γνωστό το «Happy Day», ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Φαίη Σκορδά, πως δεν θα συνεχίσει να δίνει το παρόν σ’ αυτή.

Ο ένας λόγος όπως έγινε γνωστό, είναι οι αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, καθώς διατηρεί μαγαζιά, που πουλάνε ρούχα.

Ο άλλος, πως ο ρόλος που έχει στην εκπομπή δεν είναι αυτός που θα περίμενε πως θα κατέχει. Δεν περίμενε πως η παρουσία του σ’ αυτή θα είναι τόσο μικρή, όπως να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου, όπως έκανε στην πρεμιέρα.

Η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου σημείωσε για το όλο γεγονός πως: «Το πρόβλημα που υπήρχε είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος βασικός ρόλος στην εκπομπή. Έκλεισε για συμμετοχή στην εκπομπή».

Έτσι η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, δεν ήταν η επιθυμητή καθώς κράτησε για λίγο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα για μία εβδομάδα.

Δανάη Τριανταφυλλίδη – sportime.gr